מספר שאלות - מחרדי

דודי28

New member
מספר שאלות - מחרדי

כחרדי המתכוון להצביע מה שיורו לי גדולי התורה והם יורו לחרדים להצביע עבור אורי לופולינסקי, יש לי כמה שאלות לניר ברקת: 1. מדוע תמכת בעבר בקמפיין שנועד להוציא את החילונים מהבית ולהשפיע שמשקלם של החרדים יהיה קטן יותר? 2. מדוע תמכת בעבר בתנועות אנטי דתיות כמו עם חופשי התעוררות ועוד? 3. מדוע אתה משלם כל כך הרבה כסף לעיתונים הדתיים שיפרסמו אותך כשאתה יודע שהעיתונים שומעים בקול הרבנים ומעדיפים לתמוך במועמד החרדי לראשות העיר? 4. איך זה שאתה פועל מעל ראשי הציבור החרדי והרבנים מפרסם את עצמך בעיתונים ומנסה לגנוב קולות מהציבור החרדי בזמן שהרבנים אומרים להצביע לופולינסקי? אתה לא חושב שקצת הגזמת? נראה לי שזאת הסיבה העיקרית שחובה על כל חרדי להצביע עבור מועמד חרדי. 5. למה יש לי תחושה שאין לך סיכוי להיבחר. משהו באישיות שלך עדיין לא ברור לי. כל ההבטחות שלך למגזר החרדי שוות כקליפת השום. אם היום אתה מצהיר שאסור לקיים את מצעד הגאווה בירושלים בגלל החרדים, נראה לי שלא תעמוד בהבטחה הזו, כי אתה מצהיר הצהרות של ערב בחירות. אם היום אתה מצהיר שצריך לסגור כבישים בשבתות, נראה לי שלא תעמוד גם בהבטחה זו, כי אתה מדבר כמו פוליטיקאי - כן, אתה פוליטיקאי כמו כל אחד אחר. 6. נראה לך הגון שתבוא ותאמר "יש לי כסף, אני אדם עשיר ואחלץ את ירושלים מצרותיה". האם לזה לא קוראים "קניית שלטון בכסף"? אשמח לקבל הבהרות, לא רק לעצמי, גם לכל חבריי החרדים שמתכוונים להצביע אורי לופולינסקי, בגלל שהוא המועמד של החרדים, גם בגלל הרקורד שלו כאיש עשייה וחסד, גם בגלל שהוא היחיד שלדעתי מגשר היטב בין כל הציבורים השונים בירושלים, גם בגלל שהוא האדם היחיד שיכול לנצח ולהוביל את העיר להצלחה גדולה.

תגובה מחילונית מובהקת!!!!

ראשית כל, איך אתה מסוגל לחיות עם עצמך כאשר אתה אומר שהינך תצביע רק במי ש"גדולי התורה" יגידו לך????, איפה האמונה האישית שלך?, אם הרב יגיד לך לקפוץ מן הגג גם אז תקפוץ????????????????. כרגע, כפי שנראה, רק ניר ברקת מבטיח הבטחות ומיישם תכנויות שמתאימות להבראת העיר מהנזקים שלך ושל חבריך החרדים כפויי הטובה שלא עושים דבר - וגונבים כספים מכספי המדינה. ולגבי ראש העיר ה"נפלא" שלך- אין ספק שגוף "יד שרה" הינו גוף נפלא, אשר מסייע לנזקקים. אל תשכח שגם ניר ברקת עשה. יתר על כן- לגבי ראש העיר החרדי הראשון- שפוגע באיכות החיים בעיר ע"י כך שסטודנטים נאלצו לשלם כסף בשביל להנות מהחג שלהם- יום הסטודנט וזאת מכיוון שראש העיר לא הסכים להעביר כסף שהובטח מהעיריה שבעירייה היה ראש עיר חילוני . אז תודה לכם, החרדים שהורסים לנו את המדינה, את העיר ואת החיים, באמת ת ו ד ה ועוד דבר- אם אתה כ"כ אוהב שאומרים לך מה לעשות, ואתה הולך באמונה עיוורת, אז מה אתה שואל כאן שאלות?

דודי28

New member
אני ממתין לתשובות

רונית תפסיקי לבלבל במוח. נמאס מהשטויות האלה. אני מאד מעוניין לשמוע את תגובתו של ניר ברקת לשאלותיי. תודה.

דודי הטיפשון לך לישון

תפסיק לזבל את המח תבחר במי שאתה רוצה הפרזיטיות שלך לא מעניינת אף אחד אתה והרבנים שלך שווים לחיתול מסריח של זקן בבית אבות ערבי, תקבל תשובה שתבין מהיא עבודה, חובה אזרחית, ומזה לשלם מיסים וולי רק אחרי שיצאו לך השטיות מהראש תבין מזה בן אדם שמנסה לשנות דברים ,מקדיש מזמנו וממנו כדי שנבלות כמוך יחיו יותר טוב

vinija26

New member
לדודי

דודי ידידי. 1. הקריאה היא לכולם להצביע. העובדה שמגזר אחד מצביע יותר מהשני מעודדת ייצוג לא נכון של תושבי העיר במועצה. 2. "עם חפשי" ו"התעוררות" אינן תנועות אנטי-דתיות. לומר שתנועות אלו אנטי-דתיות היא כמו לומר שתנועה חרדית היא אנטי-חילונית. תנועה הרוצה שוויון לאנשיה אינה בהכרח אנטי הצד שכנגד וראוי שתחשוב על זה. מה גם שברקת, בניגוד לאחרים, בעד שמירת הסטטוס קוו ובעד חיים משותפים בעיר הזו ונגד מלחמות בין אוכלוסיות. 3. מאחורי הפרגוד רק אתה והקב"ה יודעים למי הצבעת, לא תמיד עצת הרבנים, אנשים בשר ודם המסוגלים לטעות היא הטובה ביותר ואולי אנשים מקרבכם ישנו את דעתם (הרי רק חמור לא משנה את דעתו). 4. אני מאחל הצלחה ללופוליאנסקי בכנסת, או בכל שליחות ציבורית מבורכת אחרת. אין הוא מתאים להיות ראש עירית ירושלים כיוון שבניגוד לברקת אין הוא רואה במשרה זו את עתידו. 5. הערה זו רק מעוררת אנטגוניזם בקרב החילונים, אם תרצה אי פעם לחקור את הסיבות לעליית שינוי, לצניחת ש"ס ולקיפאון של אגו"י במספר המנדטים, חפש עוד אמרות כאלו של חרדים. 6. לא היתה כל הצהרה כזו. מה שאתה אומר זהו סילוף דבריו של ברקת. כל כוונתו (ואינני מטעמו או מוסמך לדבר בשמו) היא שהרקורד שלו מראה על סיכוייו להצליח. לסיום דודי - התעלה מעל המגזריות, כולנו בני אדם, ולא ההשתיכות הדתית, הלבוש או פתק ההצבעה בקלפי מודדים את איכותינו. רן.

למעלה