מספר שאלות לפני שאני מתחיל

roni1969

New member
מספר שאלות לפני שאני מתחיל

לאחרונה התעניינתי לגבי קורס במצנחי רחיפה במועדון שנקרא סיתוונית. לפני שאני מוציא את מיטב כספי ו"שובר" את החסכונות רציתי לשאול האם למישהו כאן יש הכרות עם המועדון, האם יש כאן מישהו שעשה שם קורס ויכול לתת המלצות? מה שחשוב לי לדעת זה רמת המדריכים, איכות הקורס, רמת הבטיחות, ביטוח רשיון וכו' בתודה מראש למגיבים רוני

גיא רון

New member
קורסים וסיתוונית

שלום, למיטב הבנתי כרגע בכל מקרה לא קיימות אופציות רבות לביצוע הקורס (אאל"ט רק עגור וסיתוונית), לכן הייתי מציע לך להגיע לשיעור נסיון או לראות שיעור בבית הספר שאתה מתעניין לגביו ולהתרשם לבד מיחס המדריך לתלמידים ומהדגש שמושם בקורס על בטיחות, זהירות וכו'. כמו כן, ממליץ לך לבקש ממנהל בית הספר (כל בית ספר שאתה שוקל לגביו) שיציג בפניך פוליסת ביטוח בתוקף, ממליץ גם שתעשה דרך בית הספר (במידה ופוליסת בית הספר היא רק לאחריות מקצועית וצד ג') גם ביטוח תאונות אישיות עבורך לתקופת הקורס. לסיום, אני בטוח שתהנה ותתמכר.... אשמח לעזור בשאלות נוספות.

../images/Emo23.gifצור קשר!

שלום רוני! כל מה שאני יכול להציע לך, צור קשר עם המועדון, דפדף באתר ובוא לכוס קפה במועדון כדי להבהיר את הנושאים לפני שאתה מוציא את מיטב כספך. בברכה ארנון הר לב AGUR.CCC.CO.IL [email protected] 03-5067467 050-2791079 עגור

למעלה