מספר שאלות לחברי הפורום הפריכים.

danamr

New member
מספר שאלות לחברי הפורום הפריכים.

1.[השאלה הטיפשית] תגידו,טל היה פעם דוגמן שיער או משהו? O: 2.[השאלה הנזעמת] מישהו יודע לאן לעזאזל אור נעלם בתמונה הגדולה של כולם [ <_<] בחוברת של הדיסק?! זה מזעזע!#$^!#$% אני רוצה את אור על החוברת! 3.[פה כבר נרגעתי]. היה בכלל מפגש פורופ? ואם כן איך היה? אני הייתי באירופה בזמן המפגש...לאנורא.

danamr

New member
הערה לעצמי.

אווווופס. כבר כתבתיאת התגובה הזאת,אבל לא קיבלתי התייחסות. בושו לכם.

נעמקה19

New member
מספר תשובות לחברת הפורום הפריכה.

1. [התשובה לשאלה הטיפשית] אין לי שמץ של מושג. למה את שואלת? 2. [התשובה לשאלה הנזעמת] גם אני שמתי לב לזה!!!!!111 זה נורא!@#% רוצים את אור!!!!! 3. [גם אני] כן, אבל לא הייתי גם, כי הייתי בתאילנד ><

תשובה יש לי רק ל3.

כן, היה. והיו רק שני אנשים מהפורום. בקטנה. בכל אופן פעם הבאה, אל תכתבי את אותה הודעה פעמיים. לפעמים לוקח לאנשים זמן לענות. ואם את בכל זאת בוחרת לשאול שוב, אז תחכי יותר מ50 דקות למען השם!

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gifובכן,

השאלה הראשונה כלל וכלל אינה טיפשית. ולמרות הדעה הרווחת וההמלצות הרבות, טלז לא היה דוגמן שיער, למען האמת, שיערו אומנם נראה כה נעים ומושי אך הוא שומני ומגעיל. בדקתי. באחת מהופעותיו של יוני בלוך חשף טלז את סודו לשיער מלא ברק, והוא - לא לחפוף ולא להסתרק. שאלתך השניה מטרידה גם אותי, לאחר מחשבות רבות, הגעתי למסקנה שאור הלך לשירותים. לשאלתך השלישית גמאני מצטרפת שכן גם אני, הייתי באירופה בחופש...

איכסססססס../images/Emo5.gif../images/Emo85.gif

באמת אמרתי לטל [לא זובלסקי..אחרת..] שטל לא חופף שיער
יש שמנים ששמים על השיער אם רוצים שהוא יהיה משומן [להלן-שמן תינוקות..] אבל לא לחפוף!?!? איכסה.

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gifזוהי הכל אשליה אופטית.

וכן, זה באמת קצת מגעיל. אבל זה חלק ממהותו. אני מניחה שהוא חופף, פעם ב...

למעלה