מספר שאלות, דחוף

מספר שאלות, דחוף

יש לי כמה שאלות ללא תשובה, נא לעזור 1. בקרב ההיסטורי בו השתתף חניבעל הוא רכב על חיה כלשהיא , אני לא זוכר מהי. 2. היה פעם סרט של דיסני שהגיבור היה דמבו , מה הוא היה למעשה ? 3. יש פתגם כזה - כמו XXX בחנות חרסינה - מישהו זוכר כמו מה ? 4. יש את כל התכשיטים משנהב , מאיפה משיגים את השנהב הזה ? למי הוא שייך 5. יש לי פה בתשבץ הגדרה של חמש אותיות ויש לי שתי אותיות ראשונות. ההגדרה - איש שעלה ארצה באונייה ושתי האותיות הראשונות -מע___. אם מישהו יכול לעזור לי עם השאלות פה , אני פשוט נואש.

נתן.ל

New member
בארמן - אני רוצה מה שהוא שותה ../images/Emo3.gif

תגיד, זה יכול להיות הממממ ... פיל ?

שהבחור עם הפילים יפסיק כבר

שהבחור עם הפילים יפסיק כבר. זה ממש אאוט כבר. זה לא מתאים לפורום בכלל. זה מעצבן. יש פורומים מתאימים לזה כמו פורום בעלי חיים גדולים. אני לא יודע מי אתה , אבל תפסיק להתנהג כמו ילד. אם יש לך משהו שקשור לזוגיות בנים/בנות אז סבבה. אחרת עדיף שלא תכתוב פה בתודה ג´נרל.

נתן.ל

New member
../images/Emo12.gif מי מפוצל אישיותית ?

אגב, ידעת שפיצול אישיות לא נקרא "סכיזופרניה" ? סכיזופריה זו מציאות אלטרנטיבית. ואלה היו 30 שניות על סכיזופרניה (רק לכתוב את המילה סכיזופרניה לוקח 5,6 שניות לפחות)

כן סכזופרנייה

זו הזיות או ששומעים קולות בראש. פיצול אישיות זה multiple personalities אין לי מושג מה המושג הלטיני. ואני לא סובל מפיצול אישיות - כן אתה כן - מה פתאום - אלא מי ? - מספר שלוש. וגם לו מסכיזופרנייה (מה אמרת ? לקפוץ מהגג ? טוב).

SENDA

New member
אני קורא אותכם לסדר ../images/Emo70.gif

אם אני זוכר נכון פיצול אישיות זה סלנג. המחלה אכן נקראת סכיזופרניה ובעברית שסעת
ומי ראה פה את הסרט על המתמטיקאי ... ...

נתן.ל

New member
דוווקא אם ראית "נפלאות התבונה"

היית אמור להבין את זה. סכיזופרניה היא מציאות נפרדת, דמיונית - פיצול אישיות זה משהו אחר לגמרי. צדק איש הפיל במה שהוא כתב.

אכן כן

אמ פי די mpd = multiple personalities disorder. שונה מסכיזו אכן ג´ון נאש היה חולה בסכיזו וראה הזיות כמו איש שלוקח פיטרייה.

למעלה