מספר רכב

baruch200

New member
מספר רכב

שלום לכולם! איך אני יכול לדעת לפי מספר רכב את פרטי בעל הרכב אנא! אני זקוק לזה בדחיפות! תודה ביי

ran levi

New member
לך למשטרה ברחוב הדרור 6 ביפו

ותאמר שרכב *********** פגע בך וברח ואף אחד לא ישאל שאלות רק תמלא תופס תקבל את פרטי הרכב ותלך לדרכך

be_roo

New member
אבל מתוך ידיעה שזה לא חוקי

זה מידע שאינו נגיש לכל אחד, מאותה סיבה שאינך יכול לברר למי שייך מספר טלפון מסויים. צנעת הפרט.

falou

New member
בשוויץ...

תאמינו או לא אבל בשוויץ יש ספר עם שמות כל בעלי הרכב ומספרי הרכב שלהם שנמכר לציבור (כמו ספר טלפונים). עכשיו תארו לכם מה היה קורה אם היו מוציאים לציבור הרחב ספר כזה בארץ...

מצמץ

New member
בשוויץ גם אפשר

לקבל מספר רישוי אחד בשביל כל המכוניות שלך

ran levi

New member
כבר ניסיתי מספר פעמים

כמובן שהיה לכך בסיס אבל לא שואלים למה וכמה

אני כבר לא בטוח בזה בי-רו...

במה שהיה פעם צנעת הפרט.... נכון להיום עם מספר הזהות שלך אפשר לדעת עלייך הכל בבדיקה פשוטה במשרד הפנים... ללא אישורים ממש להכנס ולבקש את הפרטים... מזעזע. למה שזה לא יהיה כך גם עם רישוי ברפובליקת הבננות ?
השדון .... ™TheNightDevil

ac cobra

New member
אתה צריך : קשרים וקומבינות במשטרה

בשביל זה כי לי יש כמה מספרים טובים של המכוניות הטובות בארץ ואני כמובן רוצה לדעת איפה הוא חונה כדי "לדפוק" כמה תמונות ובאמת חבל שבארץ לא עושים כמו בשוויץ , אני הייתי קונה כל שנה אחד נ.ב אם יש לך קשרים עם האקרים אז שילכו למשרד הרישוי ויעשו כמה דברים ויבאו לך כמה פרטים חבר שלי ניסה והצליח אבל הוא לא השיג את כל הפרטים של בעל הרכב אלה של הרכב אבל תמיד שווה לנסות AC לא מקדם שום האקרים אבל אם הם מביאים לי חומר על מכוניות אז " ישר כוח "

ran levi

New member
לכל המפקפקים אז הנה בלי קשרים

ובלי נעליים הבחורה המאוד נחמדה הזאת שברה לי את כל האוטו בעזרת אגרופים בעיטות והפאנצ´ליין זריקת פחית קולה ממכונית נוסעת + פגיעה מדויקת באחורי הרכב שלי ואפילו הצליחה להגיע אלי פיסית ולפגוע בי מאחר ולא הייתי יכול להגיב עקב מיגבלה גופנית ויאמר למזלה שלא יכלתי להגיב כי למרות שאני שונא אלימות נגד נשים ככל הניראה הייתי יושב היום על הריגה אבל מה שחשוב זה שתדעו שהיא עדיין בכבישים ראו הוזהרתם את הפיצוי על הנזק שעשתה לי ולרכב היא כבר תשלם אז בבקשה הפרטים שלה שלא ראיתי שום צורך לישמור על פרטיותה

B.M.F

New member
חוצפה של אנשים..

אם הייתי בטווח ראייה - הייתי עוזר לך זה בטוח. חלאות כאלה צריך להעיף מאיזה צוק.

itzik93

New member
החולון-ית הזו כנראה ערסית רצינית...

בסופו של דבר, איך נסגר התיק הזה בכלל ? (או שהוא עדיין בעיצומו) בית משפט ? מעצר ? קנס ? חקירה ? ספר מה שאתה יכול
איציק

ran levi

New member
בעיקרון נפתח לה תיק פלילי

ובנוסף אני טובע אותה בבית משפט,תיק על נזק לרכוש היא גם קיבלה והרנו הקטנה והחפה מפשע עדיין ואני מדגיש עדיין שלמה.

למעלה