מספר רישוי נקרע

shmueles

New member
מספר רישוי נקרע

מגיע לאופנוע ומגלה את זה, יש הצעות? מעבר להחלפה אני לא רוצה שייקרה שוב

daniel f650

New member
שים לב לתמונה בהגדלה. תראה שלוחית הרישוי

מחוברת עם 3 ברגים: 2 למעלה, ואחד למטה, בצורת משולש. הבורג התחתון בעצם מונע את נפנוף הלוחית ברוח או בג'עג'ועים ברכיבה ובמיוחד בשטח ובכך מונע את קריעת הלוחית. דאג ל- 3 ברגים בלוחית הבאה במרחק בתצורת משולש. דניאל

shmueles

New member
אז זהו

חייב להחליף מספר? כמה הסיפור צריך לעלות? לאנשים שמבינים...אם אני אמצא דרך(ברגים) לחזק את המספר יהיה קביל בטסט ? או שאני פשוט חייב מספר חדש- וכנראה עדיף עם מסגרת..

Red Ross

New member
זה תלוי בטסטר. תעביר את שני הברגים למרכז המספר (מתחת לשורת המספרים) ותעלה את הלוחית במספר ס"מ למעלה. לוחית חדשה בסה"כ כ-50 שקלים.

שים עוד בורג

במרכז ה-0

rusti james

New member
ריבוע פרספקס

אם תחבר בגב הלוחית (בין המספר למחרשה), העומס והרעידות יתפזרו על ריבוע הפרספקס והלוחית, לא על הלוחית לבדה. מספיק פרספקס דק או דיקט (כמובן גם לוחית נירוסטה - רק שזה כבר כבד יותר) המהדרין נוהגים להדביק את לוחית המספר אל הפלטה בעזרת סיליקון. הבעייה האמיתית בתצורה זו היא שכל עשר שנים צריך לקנות מג'יק מרקר - כדי לחדש את הדפס הצבע על הלוחית.. לא תשמש אפילו ברבע מהטוש.. הבעיה היא שהטוש מתייבש וצריך לקנות חדש כל 10 שנים

davidovichdan

New member
היה לי את זה גם באופנוע

פעם אחת עבר טסט עם מספר שהיה מחובר בלי החלק העליון שנתלש לך.. פעם שניה היה צריך להחליף למספר חדש..

פשוטיפש

New member
../images/Emo207.gif הצבע בחריצי הצמיג

באיזה צבע השתמשת ? מחזיק מעמד אחרי כל מחזורי החימום/קירור ? אני רוצה לחקות אותך ברשותך

Mr BIG Biker

New member
במה השתמשתי

שים לב לחתימה ;) מיועד לשימוש חיצוני על גומי הצבע איך שהוא ניראה בתמונה למעלה זה אחרי המחזורי חימום והכל שים לב שבאמצע הוא טיפה "דהה" ולא עברתי עליו שוב (על הקידמי יש 8אלף קמ מהטאצ' האחרון ועדיין יש צבע צריך מידי פעם לעבור עליו אבל לא לעיתים קרובות אלא אם כן משעמם לך) קבל תמונה כשהצבע היה טרי טרי (עם הצמיג הקודם)

איך הפירלי אנג'ל?

הרכבתי השבוע אחורי אנג'ל חדש אחרי 30000 (!) ק"מ עם מישלין רואד 2. לדעתי המישלין נתנו אחיזה קצת יותר טובה. מה דעתך?

Mr BIG Biker

New member
אני מבסוט

לא רכבתי עם הרואד 2 היה לי לפני כן פיילוט פאוור 2CT (ולפני זה המון ברידג'סטונים
רק ניגמרים מהרררר
) הקידמי עדיין פיילוט פאוור 2CT האינגל רואה זוויות ולא הרגשתי אף פעם שום איבוד אחיזה הוא קרוב ל... (כרגע כ8-9אלף קמ על האופנוע ולא מראה סימני עייפות) מתחמם מהר (פחות מ1קמ ליציאה מהעיר ברכיבה רגועה עדש שהמנוע מתחמם פתיחה חזקה שום פירפור והתרוממות של הקידמי עם מנוע ליטר כן) אני מבסוט ממנו ואם הוא מחזיק הרבה (חבר עם נינגה 6 עשה עם סט 19אלף קמ) אז מה טוב זה לא צמיג סופרספורט והוא לא יהיה (טעמתי סופר קורסה לא מזמן פאקקקקק אבל להחליף כל חודש צמיג לא בריא לסטודנט
) אבל הוא מספק מספיק אחיזה וביטחון לשימוש בכבישים ציבוריים ++....++ אני ממליץ ולא ניראה לי שאקנה שוב צמיגי ספורט (אלא אם אני אהיה מאלה שרוכבים רק שבת ולא כל השבוע / שיהיה מסלול
)

White Trash

New member
מישלין פילוט רואד 2 לעומת אנג'ל

השנקל שלי בנושא אחרי שעברתי מהמישלין לפירלי. שניהם נותנים אחיזה זהה פחות או יותר (בנתיים רק על יבש) האנג'ל מתחממים משמעותית מהר יותר ונראה מה זה יגיד על אורך החיים שלהם. גם הצורה שלהם שונה מה שגורם ליותר תחושה של "נפילה" לסיבוב עם האנג'ל.

הצורה באמת מרגישה שונה

כאילו האנג'ל קצת יותר "במו ביצה". אם במשלין היה נשאר לי פס של כמה מ"מ בצד שאף פעם לא נגע באספלט (גם כשהגששים קיבלו תספורות), באנג'ל בסיבוב הראשון במגרש הצמיג נסגר עד הסוף. וזה הקטע הכי מפחיד. חשבתי להוריד כמה PSI... מה אתם אומרים?

למעלה