מספר חידות

starman

New member
מספר חידות

מזמן לא שאלתי פה כמה חידות אז : 1) ממי הומר ירש את האימרה המפורסמת שלו - DOH ? 2) למה כשהומר היה צעיר אבא שלו חשב שהוא יוכל לחיות ממנו כלכלית ? ולמה זה לא קרה? 3) באיזה שנה מר ברנז למד בייל ? 4) למי יש מכנסיים מוכנות לשיטפון ? 5) באיזה פרק מלבד הראשון מראים את תחפושת סנטה קלאוס של הומר ? 6) מי הראשון שהציל את בארט בפרק שהוא נפל לבאר ?

demoloc

New member
מה שאני זוכר

1) אמא שלו 2)הומר זרק אותו לבית אבות 3 שבועות לאחר שסבא וויתר על ביתו בשביל שהומר יוכל לקנות בית 6) ווילי השרת של בית הספר

starman

New member
רק אחד נכון

1) הוא ירש מאמא שלו את ה- DOH המפורסם . 2) מי שהתכוונתי היה כשהומר היה יותר קטן . 3) התכוונתי למי שממש פרץ את הבאר וראה את בארט .

sideshow

New member
תשובות..

1. ירש מאמא שלו מונה סימפסון. 2. הומר ידע לשיר יפה עד שהשתנה לו הקול. אייב חשב שהקול הזה (הישן) יעשה אותו מיליונר. 3. 1914 4.למילהאוס. 5. בפרק "גריפט אוף דה מאגי" שהוא גונב לתושבי העיר את צעצועי ה"פאנזו". 6. הזמר סטינג. למרות שהרעיון לחפור בבאר היה של הומר.

starman

New member
כל התשובות נכונות אבל

בשאלה מספר 5 יש עוד פרקים שהופיעה החליפה וזה טעות שלי שרשמתי באיזה עוד פרק ולא פרקים .

shlomov2001

New member
תשובות

1. מ"לורל והארדי" 2. כי היה לו קול יפה והוא שר בכנסייה. לבסוף, הקול שלו השתנה באמצע (Hey! My voice just changed!) 3. 1914 (זה בפרק עם הבן שלו אם אני לא טועה) 4. מילהאוס - והאמרה האהובה עלי: "Everything's Coming Up Milhouse!" (יש לי אתר על מילהאוס בשם זה) 5. יש כמה- אחד מהם זה כשיש את הרובוטים החמודים האלה שבארט וליסה שורפים בסוף, ואחד בפרק הקריסמס החדש כשהוא גונב את המתנות של פנדרז. 6. הראשון שהציל? למה אתה מתכוון, למי שהגיע ראשון (סטינג) או למי שהתחיל לחפור (הומר ו-ווילי)? נ.ב. starman שלחתי לך הודעה פרטית, ראית?

starman

New member
מלבד 1 הכל נכון

אם כבר תשלים את האימרה "!everything coming up milhouse way" (הכרתי פעם מישהי שקראו לה מילי והיא אימצה את המשפט ששיגע אותנו שנים). התכוונתי לסטינג . לגבי ההודעה שלחתי תשובה .

shlomov2001

New member
מה????

אה אוקיי אז sideshow צדק..... אתה מניח את זה לפי זה שהיא דופקת את הראש באוטו ואומרת ד'או? ואגב- מאיפה הבאת את ה-way הזה? האמרה המדוייקת היא "everything's coming up milhouse":
I hate these flood pants... Hey, they're working! My feet are soaked, but my cuffs are bone dry! Everything's coming up Milhouse!​

למעלה