מספר הערות

jerri

New member
יכול להיות, במקרה של אמבר וקולבי

הם לפחות לא מכחישים (הם טוענים שזו זכותם).

HoNeY14

New member
אני חייבת להגיד ש...../images/Emo118.gif

אני חושבת כמו טום, מה שהוא אמר בהצבעות באחרונות קים היתה מזמןןןןןןן צריכה לעוף וכל פרק אמרתי לעצמי:"היום היא תעוף, כן!" והיא לא עפה. היתה איזה תחרות של מסלול מכשולים שהיא צריך לרוץ מהר והיא "רצה" לה בניחותא...לא שאני אומרת שהיא גרועה אבל הם היו צריכים להעיף אותה. אם הם לא היו זוכים באותו יום בחסינות היא היתה עפה-אפילו איתן אמר שהיה לקים מזל כי באותה תחרות היא לא רצה מהר והקבוצה שלהם היתה בפיגור

shira245

New member
מוזר......

לא זוכרת לגבי אמבר וקולבי... ובקשר לסיילס,הוא יכול לתבוע אבל זה הפתעה..... זה מין דבר שהמתחרים לא היו מוכנים לקראתו..... ומבחינתי זה פייר כי זה משחק... הם צריכים להיות מוכנים שיכול להיות הפתעה... בכל אופן,יכול להיות משהו דפוק לא יודעת.. אבל בקשר לקים???לא נראה לי...סה"כ איתן זכה כי יותר אהבו אותו.. עובדה שהיא לא באה בטענות..(נדמה לי לפחות) מי מכיר את בורנט??

קולאז

New member
עובדה שקים לא עפה....

הדרך לניצחון היא לא רק כוח פיזי אלא מקבץ של מספר תכונות ומזל. אומנם קים ג´ הייתה חלשה ולא עזרה לשבט לנצח בתחרויות אבל בסופו של דבר שבט בוראן היה השבט החכם יותר (וראו אתזה בתחרויות-כמו התחרות שהיו צריכים להעביר בית ממקום למקום) והם הצליחו להעיף אחד אחד את שבט סומברו. תזכרו את טינה שנצחה משום שכולם אהבו אותה והיא לא הסתכסכה עם אף אחד והיא לא הייתה חזקה בכלל. לדעתי ההפקה בונה את הקבוצות בדרך מסוימת לפי תבנית שרואים אותה לאורך העונות כדי שיהיה מענין, יהיו ריבים ויהיה מה לראות, לא כדי לקבוע כיצד מהלך המשחק יהיה. ולאנשים ששונאים כל כך את קים אני חייבת להגיד דבר אחד - אם לקס היה מגיע לשלב האחרון לא משנה נגד מי הוא היה מתמודד הוא היה עכשיו מיליונר... ותגידו את האמת אתם לא מעדיפים את איתן...

canimal

New member
טינה הוכיחה את עצמה לקבוצה שלה כש..

היא סיכנה את עצמה והלכה על הנהר בשביל להציל את האוכל. גם איתן וגם קים עפו מתחת לרדאר, הוא לא ניצח בגלל כח פיסי בלבד.

shirakl

New member
לדעתי זה לא נכון

מול איתן לקס לא היה זוכה! מול השאר כן! (אני פשוט חושבת שאיתן היה יותר נחמד והרבה אנשים אהבו אותו יותר - טום, קלי, פרנק, טריסה - בטח יש עוד, אבל זה כבר מספיק - אין ספק שקלי היתה מצביעה לאיתן וגם טריסה אמרה שהיא ישר אמרה לאיתן שהיא בעדו ופרנק שונא את ברנדון וברנדון היה ל3 ימים בברית עם לקס, וטום פשוט בגד בלקס עוד לפני כן...)

jerri

New member
מהשרדות 1 רודי ובורנט חברים, מ4

עדיין לא ידוע, צריך לחכות שהתחקיר יתפרסם.

Outlast

New member
וואו...

כל כך הרבה קונספירציות, תעלומות ושטויות כאלה, איזה כיף... I love it!

canimal

New member
טוב זה מאוד בספיריט של סורבייבור

אני חושבת שצריך להפריד שני נושאים כאן: האם יש קונספירציות והאם נוטים יותר לכיוון הגברים. ברור שיש "קונספירציות" זה טלויזיה אמריקאית! המפיקים תמיד בעניין משגיחים ועושים הכל למען רייטינג.

למעלה