מספר הודעות.

Witchcrafts

New member
מספר הודעות.

* בסוף השבוע אני מתכוונת להעלות במרוכז ובצורה מסודרת ללוח האירועים של הפורום תאריכים הרלוונטים אלינו ואל נושא הפורום (הסופרת, הסדרה, הספרים וכד'. אשמח להצעות, כמובן). אלו מכם שטרם הגיבו בשרשור הקודם עם תאריך יום ההולדת שלהם (גם אם הוא חלף לא מזמן), מוזמנים (מה מוזמנים! מחויבים!!111ןוהאל0'94ד) לעשות זאת בשרשור הנוכחי. * האלבומים של הפורום נטושים ומוזנחים. אני מפצירה בכם להקדיש דקה או שתיים ולהעלות לשם כמה שיותר תמונות (העניין פשוט ומהיר מאחר שניתן להוסיף מספר רב של תמונות בבת אחת). * יש לכם הצעות לקטגוריות נוספות באלבומים? נתקלתם באתר מעניין שעומד בתנאי הפורום ובא לכם לשתף בו את האומה ע"י כך שיתווסף אל הקישורים? משהו בפורום לא מוצא חן בעיניכם? אתם חשים שניתן לשפר בצורה כלשהי את חווית הגלישה כאן? ברצונכם להנשא לי? היתה לכם הארה גאונית על דרך להביא לכאן דם חדש? ואולי סתם בא לכם לשתף אותי במשהו (כי אני תמיד פה (ז"א, שם) בשבילכם)? מסר אליי והעניינים הללו יטופלו בהקדם האפשרי. המשך שבוע מקסים!~

B o N u s

New member
אני מעלה הרבה תמונות לפורום.

למשל בפינת 'מאיזה פרק התמונה הזו?'. אפשר להוסיף לאלבומים קטגוריית "מדובבים". אבל לדעתי יש הרבה יותר דברים חשובים מהאלבומים כמו למשל להתחיל לעשות פעילות רצינית שתתפרסם בכל תפוז וככה יבואו עוד גולשים. חשבתי שמישהו יעשה "החודש בפורום" או "השבוע בפורום". שיפתח שרשור עם כל ההודעות החדשות. לי אין כוח לזה, אבל מי שרוצה יהיה נחמד. אם אף אחד לא יתנדב אני כן אעשה את זה. טל :)

למעלה