מספר הודעות

syrus

New member
מספר הודעות

היי חברים, התחלתי לעבוד על פיתוח חסימה לגולשי הפיירפוקס כך שברגע שתחסמו אותם, או תרחיקו אותם מהצ'אט, זה יחסום להם את הכינוי מהבלוגTV ל10 דקות. (כרגע זה לא פעיל, אבל בשלבי סיום). בנוסף, החל מהיום, כללי ההתנהגות לא יופיע לגולשים בעת הכניסה, במידה ושואלים אתכם, אתם יכולים להגיד שכללי ההתנהגות נמצאים בפורום הבלוגTV או בפורום הצ'אט. כמובן שיש את כללי ההתנהגות גם באתר עצמו (התקנון של תפוז). דבר אחרון, היום הניהולים יחזרו לבלוגTV ולצ'אטים... כמובן שבמידה והשרת ימשיך ליפול בגלל הפורץ שלנו, אני אוריד שוב את האפשרות. כרגע נטרלתי את הבעיה ואני לא חושב שזה צריך להשפיע המשך שבוע מהנה לכולם

BlogTV Police46

New member
איל תודה לגבי הפיירפוקס באמת זה יעזור

לגבי הניהולים אני חושב שהכי טוב ככה כי אין פירוק חדרים ואין חיסולי חשבונות בבלוגים והגולשים למדו להסתדר עם זה אולי כדאי לשקול שוב את האפשרות להשאיר את זה ככה זה יותר נעים וגם ככה לא מעיפים פוליסים בחדרים כמו שהיה קודם

BlogTV Police30

New member
../images/Emo45.gif

אני שמחה שעיניין הפיירפוקס מטופל. השאלה שנשאלת האם הכינוי הספציפי נחסם או כל כינוי שינסו להיכנס בו חסום ל10 דקות. בנוסף ברצוני לחזק את דבריו של 46 הנכבד,גם הפוליסים וגם הגולשים היו מאוד מרוצים שאין ניהול בחדרים. היו פחות קללות,פחות הצפות,יותר גולשים,ולכן גם פחות הרחקות שלנו. תחשבו על זה בנוסף שאלה לגבי כללי ההתנהגות,האם לנו יופיעו כללי ההתנהגות?ובמידה ולא היכן יש לרשום את קוד הכניסה במידה והניהול יורד. תודה על הכל איל

BlogTV Police30

New member
../images/Emo46.gif

רק חזרו הניהולים כבר זה מתחיל. הגולשים נהנים להעיף ולהשפיל אותנו. איל בבקשה לפחות אם יש ניהולים שגולשים לא יוכלו להעיף אותנו,או שתהיה אופציה אחרי העפת שוטר שלא יוכלו להתחבר מיידי

syrus

New member
לגבי הניהולים

הניהולים זה פיצ'ר שחייבים אותו... אין מה לעשות, אנחנו לא מתכוונים ללכת צעד אחד אחורה לגבי מי שכן מרחיק את הגולשים, הרובוט מטפל בזה ומחזיר את השוטר אני מנסה לחשוב על דרך שלא יוכלו בכלל להרחיק אתכם, אבל זה עדיין בחיתולים

למעלה