מספר הודעות

syrus

New member
מספר הודעות ../images/Emo41.gif

שומרים שלום... יש מספר נושאים שחשוב לי להודיע לכם עליהם: צ'אט בסיסי: 1) נפתח חדר חדש בשם "מיפגש חברים" שינוהל ע"י 2 שומרים שיכנסו מהממשק של הג'אווה. השומרים הם: מיפגש חברים והמית הלב. שימו לב לכללים של החדר. רקע כללי על החדר: החדר נועד לעלות יצירות (שירים, סיפורים) של גולשים מבלי שחברי החדר יפריעו להם כמובן. את חוקי החדר מקבלים עם הכניסה לחדר
אתם יכולים לנסות. 2) השומרת g i l l i חזרה אחרי שבוע (ראו הודעה של ענת). המון בהצלחה
צ'אט מתקדם: 1) התווספו 2 שומרים נוספים (אחד כבר קיים) למירק. הכינויים הם Reeloop ו SuPerliNuX (שכבר מוכר לכם מחדר ערבים). בקרוב Reeloop גם ייכנס לפורום (אז לקבל אותו יפה!)
2) לפני מספר שבועות נפתח חדר 40 פלוס מינוס בהנהלת "הגבירה השחורה". נאחל גם לה הרבה מזל טוב על החדר. 3) לאחרונה היו הרבה מקרים של פדופיליה וחשוב שתדעו שאנחנו מאוד לא תומכים בזה! אם מישהו נתקל במקרה כזה או אחר של פדופיליה, אז יש להשתמש בסוג ההרחקה החזק ביותר שאפשרי לכם. (כל אחד לפי הרשאותיו). כמובן שיש לדווח על כך לי או לענת
החדרים ה"מסוכנים" כרגע הם "נשואים נשואות" ו-"30 פלוס". יחד עם זאת שימו לב לחדרים שנפתחים בסגנון של פדופיליה (סקס עם אבא וכד').
זה הכל בינתיים, אם שכחתי משהו אתם יכולים להעלות אותו פה
שיהיה לכולנו סופ"ש נפלא

../images/Emo51.gif

סייריוס חן חן על ההודעה המלבבת לחדרי הקט אבל מי שקורא הודעה זאת לא לשכוח שמתי כוסות בכניסה לחדר להשאיר שיניים שם (לא נושכים אצלי בחדר) סוף שבוע קסום לכולם במיוחד לאישה הכי מדהימה ענת מתה עליך

מגניב:)

וואי מגניב אחלה רעיון... ולגבי גבירה היא עושה עבודה נפלאה מחזיקה יפה את החדר ויש לציין שהכל לבד אני גאה בה מאוד!!!

GoldenEyes

Well-known member
בענין הפדופיליה

יש לי את זה גם בהומואים ולא חסר... כיום אני מעיף רק על המילים תמיכה וליווי ותומך וכל המשפחה אבל יש לי הרבה את הניק "אבא בבן" וזה ברור שמועד לפדופיליה נכנסתי לחדר עם ניק של בן 14 והוא הציע לי הצעות "נחמדות" הייתי מבקש הנחיות לגבי החדר הזה בפרט תודה רוני

syrus

New member
כזה קורה

תעבירו לנו צילומי מסך - אנחנו נדאג לחסום אותם

און 27

New member
פדופיליה

שאלה: למשל נכנס ניק בשם "ילדה בת 11" וגולשים פנו אלי שהיא שואלת מזה חוטיני, ומזה סקס ועוד שאלות.... האם כזה דבר צריך להרחיק או לא להתיחס? {יכול להיות שזה סתם גולש מטורף}

SuPerliNuX

New member
המון המון הצלחה לגבירה../images/Emo23.gif

ול REELOOP בהצלחה גבר וברוך הצטרפותך למשפחה הכי מקסימה.

SuPerliNuX

New member
פסייקו יא משוגע

מה אתה לא עתיק גם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה