מספר הודעות ../images/Emo41.gif
שומרים שלום... יש מספר נושאים שחשוב לי להודיע לכם עליהם: צ'אט בסיסי: 1) נפתח חדר חדש בשם "מיפגש חברים" שינוהל ע"י 2 שומרים שיכנסו מהממשק של הג'אווה. השומרים הם: מיפגש חברים והמית הלב. שימו לב לכללים של החדר. רקע כללי על החדר: החדר נועד לעלות יצירות (שירים, סיפורים) של גולשים מבלי שחברי החדר יפריעו להם כמובן. את חוקי החדר מקבלים עם הכניסה לחדר
אתם יכולים לנסות. 2) השומרת g i l l i חזרה אחרי שבוע (ראו הודעה של ענת). המון בהצלחה
צ'אט מתקדם: 1) התווספו 2 שומרים נוספים (אחד כבר קיים) למירק. הכינויים הם Reeloop ו SuPerliNuX (שכבר מוכר לכם מחדר ערבים). בקרוב Reeloop גם ייכנס לפורום (אז לקבל אותו יפה!)
2) לפני מספר שבועות נפתח חדר 40 פלוס מינוס בהנהלת "הגבירה השחורה". נאחל גם לה הרבה מזל טוב על החדר. 3) לאחרונה היו הרבה מקרים של פדופיליה וחשוב שתדעו שאנחנו מאוד לא תומכים בזה! אם מישהו נתקל במקרה כזה או אחר של פדופיליה, אז יש להשתמש בסוג ההרחקה החזק ביותר שאפשרי לכם. (כל אחד לפי הרשאותיו). כמובן שיש לדווח על כך לי או לענת
החדרים ה"מסוכנים" כרגע הם "נשואים נשואות" ו-"30 פלוס". יחד עם זאת שימו לב לחדרים שנפתחים בסגנון של פדופיליה (סקס עם אבא וכד'). זה הכל בינתיים, אם שכחתי משהו אתם יכולים להעלות אותו פה
שיהיה לכולנו סופ"ש נפלא
שומרים שלום... יש מספר נושאים שחשוב לי להודיע לכם עליהם: צ'אט בסיסי: 1) נפתח חדר חדש בשם "מיפגש חברים" שינוהל ע"י 2 שומרים שיכנסו מהממשק של הג'אווה. השומרים הם: מיפגש חברים והמית הלב. שימו לב לכללים של החדר. רקע כללי על החדר: החדר נועד לעלות יצירות (שירים, סיפורים) של גולשים מבלי שחברי החדר יפריעו להם כמובן. את חוקי החדר מקבלים עם הכניסה לחדר