מספרי 4: shning star vs. i'll never brake you'r heart
B backstreet girl New member 20/12/03 #2 לי זה שוב קשה............... שנים הייתי מכורה לאייל נוור ברייק יור הארט....... עד היום..... אני לא מפסיקה לשמוע אותו.... זה שיר כ"כ רומנטי ... פשוט ..... מדהים.... כוכב זורח הוא יותר קיצבי כזה.... הוא גם ממש ממש ממש ממש יפה.... אבל אני חייבת לבחור בלעולם לא אשבור את ליבך.......
לי זה שוב קשה............... שנים הייתי מכורה לאייל נוור ברייק יור הארט....... עד היום..... אני לא מפסיקה לשמוע אותו.... זה שיר כ"כ רומנטי ... פשוט ..... מדהים.... כוכב זורח הוא יותר קיצבי כזה.... הוא גם ממש ממש ממש ממש יפה.... אבל אני חייבת לבחור בלעולם לא אשבור את ליבך.......
N N i c k i T New member 20/12/03 #3 קשה קשה קשה....... אוף כל השירים שלהם יפים אבל אני אבחר ב-shining star כי הם שרים שם ממש ממש יפה הקולות שלהם כל כך מושלמים ביחד!!!!
קשה קשה קשה....... אוף כל השירים שלהם יפים אבל אני אבחר ב-shining star כי הם שרים שם ממש ממש יפה הקולות שלהם כל כך מושלמים ביחד!!!!
A airgirl New member 21/12/03 #7 ואוווו זאת ממש בחירה קשה.... שני השירים מדהימים רק שאחד הוא קצבי והשני יותר שקט ורומנטי... גם הפעם אני בוחרת בשניהם
ואוווו זאת ממש בחירה קשה.... שני השירים מדהימים רק שאחד הוא קצבי והשני יותר שקט ורומנטי... גם הפעם אני בוחרת בשניהם