מספרי 12:

backstreet girl

New member
מספרי 12:

all i have 2 give-חלק 2-המיקס..... vs. the ferfect fan אני בוחרת בהמעריצה המושלמת..... שיר מרגש ביותר....... למרות שהמיקס קרע אותי מצחוק...... הקטע של האווי הכי יפה...... אבל העובדה שבריאן כתב שיר על אימו היקרה ריגש אותי מאוד... הביצוע פשוט מקסים......

N i c k i T

New member
all i have to give המיקס

אהבתי את החלק של ניק ולנשק אותה ולנשק אותה ולנשק אותה...קח אותי ניק ונשק אותי כמה שאתה רוצה

backstreet girl

New member
הקטע של האווי היה הכי קורע לא יעזור

אני רוצה אישה שיום אחד תהיה אשתי....... אנחנו נתחתן והיא תכין לי ארוחת בוקר ארוחת ערב וארוחת צהריים..... אני רוצה ביצים,מיף תפוזים,פנייקיק,תפוחי אדמה, עוף...... זה קרע אותי..... האמת ....ממש לא מתאים להאווי למה כי הוא לטיני ולטיניים עושים כבוד לבחורות ולא מתפנקים....חחחחחח......... אייג'יי היה הכי ג'נטלמן......חחחחח. לקווין היה קול כזה סקסי אני מתה....... ..מיי ניים יז ניק אנד איי ייל אולייז לאב יו.... יו מיי נים איז אייג'יי אנד אייל יו אול ויז לאב יו..... מיי ניים יז האווי ...האווי דונייז סווי הארט... מיי ניים יז בריאן אנד איי יל אולייז לאב יו...........ץ ושוב קוו: אנד בייבי מי ניים איז קוו אנד איי ייל אולייז לאב יו....יס בייבי נו דיגי......... אאאאאאוווווו מי לוב מי לוב........

america life

New member
פרפקט פאן

נכון בסוף השיר יש מין מקלה כזאת שמצטרפת עליהם? אז תנחשו מה לסלי הייתה אחת מהילדים ששרו שם

למעלה