מספרי 11:

backstreet girl

New member
מספרי 11:

no one else come close vs. if you wanna to be good girl אני בוחרת ב.... אם את רוצה להיות ילדה טובה.....

backstreet girl

New member
אני עד היום חורשת עליו............

הוא בין האהבים עליי..... כל הזמן שרתי לעצמי.. באד בוי, באד בוי.....

Miss Kitty

New member
וואי..

נראה לי שזה השיר שבגללו התחלתי לאהוב אותם.. כאילו.. אחותי הייתה מעריצה שלהם, ואז היה לי טיול שנתי ולקחתי איתי את הדיסק *אפילו שלא אהבתי אותם* ופשוט חרשתי על השיר הזה כל הטיול..

backstreet girl

New member
אני התחלתי להעריץ אותם בשיר

all i have to give אבל לא היה לי אז את בקסטריטס באק

NarihS

New member
ווי, יש לי גם אחד:

לא יודעת עם עשיתם את זה אז הנה מציעה אחד: מספרי 1: backstreet back נגד larger than life אבל להתייחס גם לווידיאו וגם לשיר.. כלומר איזה וידאו הכי יפה ואיזה שיר הכי יפה.. בשבילי השיר זה larger והקליפ זה כמובן backstreet back!

N i c k i T

New member
עשינו את זה שהיינו במספרי 1 אבל

בשביל שירנוש הכל :) אז ככה larger than life בגלל שהשיר מוקדש לנו אבל גם הקליפ לא פחות יפה הוא מאוד מושקע ומגניב אבל עדיין backstreet back זה הקליפ הכי טוב שלהם אין ספק אז בקיצור גדולים מהחיים מבחינת השיר ובקסטריט חוזרים(יששש
) מבחינת הקליפ....

LiOr CaRtEr

New member
if u want IT 2 b good girl...

אם את רוצה ש יהיה טוב... אם אתן מבינות... חרמנותתתתת we like! חרשתי על השיר הזה, גרמתי לכל השכבה (רציני, כיתה ו', גיבוש.. בקסטריט.. מוזר!!) לחרוש על השיר הזה... עד היום זוכרים את זה... וחלקם פריקים ברמות... may god b with us:) אחלה שיר... התבגרתי מינית מהר יותר בזכותו חחחחחח ונראה לי שגם הם... חלקם.... המממ... אוקיי!!!!!!!!!!!! טוב קיצר, ברור שזה! אחד השירים האהובים עליי שלהם

למעלה