מספרים....444

ranger joe

New member
מספרים....444

מה משמעות המספרים בחלום?... לפני כמה ימים חלמתי חלום שבו בברור הופיע המספר ארבע(4) כמה פעמים, ז``א- היה לי מספר טל` שרשמתי(בחלום) על דף צהוב, ובו הופיע המספר 4 הרבה פעמים, ומשום מה זה הזיכרון היחידי שלי מהחלום.וגם מה שהשאיר עלי את החותם. השאלה היא ,האם יש לזה בכלל משמעות?. תודה, ג`ו.

אני לא ממש מבינה בזה אבל...

הנה קישור לאתר שיש בו כל מיני דברים גם אל חלומות

אולי

New member
שלום,

אז ככה. קודם כל, אני בכלל לא מבינה בחלומות (במיוחד לא של אנשים אחרים) ובעקבות הרבה ספרים שקראתי לאחרונה על חלומות ופשריהם אני יותר ויותר מאמינה שהאדם יכול לפרש את חלומותיו רק בעזרת אצמו (אולי בדחיפה קלה מאחרים...). בנוגע לחלומך, בדיוק אני קוראת ספר על חלומות (נקרא ``החלום כראי הנפש``, מצויין, דרך אגב) ובמיוחד לכבודך קפצתי לפרק העוסק ב``מספרים בחלומות``. מה שנאמר בספר, (ונשמע הגיוני בהחלט), שאם מספר מסויים דווקא נבחר להופיע בחלום משמע ניתן להניח שאין זה מקרי. תנסה לחשוב מה קשור בחייך למספר 4. (מספר ילדים, מספר שנים שחלפו מאירוע מסוים (עם נגיעה לחלום - אולי משהו שקשור לטלפון) וכ`ו). מכיוון שרשמת את הספרה `4` כמספר טלפון, נסה לחשוב על מספר טלפון של אדם שאתה מכיר שספרות רבות במס` הטלפון לו הן `4`. אולי העובדה שרשמת את המספר על דף מצהיב מציינת איזשהוא ניתוק או ``הצהבה`` ביחסיך עם האדם... נסה לשבת במקום רגוע ושקט. דמיין את החלום שוב, ואולי פתאום ייעלה לך רעיון. אשמח לשמוע אם עלית על משהו. (ושוב, אני חוזרת, אני בכלל לא מבינה בחלומות... אז אין שום אחריות לדבריי...) בהצלחה!!!

ranger joe

New member
:).......

קודם כל, תודה שענית לי. שנית אני בת :).... בקשר למה שרשמת, אני יודעת במי הסיפרה ארבע קשורה, ואחרי מה שרשמת לגביה, הכל מתחיל להתבהר לי, ואני יותר מבינה על מה דיבר החלום. אז אולי את לא מקצועית (וצריך לקחת הכל בערבון מוגבל) אבל... הצלחת לעזור !! ודיי קלעת בול :) תודה רבה לך... ויום מקסים, ג`ו.

JFK1

New member
פתרון החלום(444ׂ)

שלום לך להלן פתרון חלומך. בראשית דברי הדגיש כי חסרו לי מספר פרטים אולם המסר שנמסר לך היה ברור. הדגיש כי הפתרון מבוסס על דרך התורה והקבלה ובחסדי שמיים הינו אמת לאמיתה. ראשית העובדה שהמסר היה על נייר מסמלת את אמתיות החלום ועל מסר שמימי כפי שאומר הפסוק "המכתב מכתב אלוקים חרות..". המספר 4 אומנם הופיע הרבה פעמים אולם הוא מרמז על ענין אחד רק שריבוי הפעמים מדגיש שהכל ענין אחד הקשור ל 4. התחיבה לאדם קרוב או לצד שלישי על משהו מסוים ועד עתה הדבר לא בוצע. סביר שהמדובר בהכרעה חשובה שעליך להחךיט בענינה בימים הקרובים ואתה ט. המספר 4 מסמל יום ד בשבוע שיכול שבוע הבא גם ביום ד באב(היום מתחיל מהערב) וזוהי עבורך עת רצון לפעול ולבצע את הענין. אשמח לקבל בפורום התיחסות לפתרון ואם יש לך פרטים נוספים חשובים שלא ציינתה העבר לידיעתי. בברכת חזק ואמץ J.F.K

ranger joe

New member
שלום לך- כמה דברים...

ראשית תודה שענית
. אז ככה אולי אני אפרט קצת על החלום: המספר 4=ארבע קשור למישהו מסויים, בחיים האמיתיים, הייתי אמורה לקבל מאותו אדם מספר טל´ , ומסיבות כלשהן לא הספקתי לרשום את מספר הטל´ של אותו אדם, בחלום שחלמתי קיבלתי מאותו אדם את מספר הטל´ שלו, ורשמתי על דף ואני זוכרת שהסיפרה ארבע הופיעה הרבה פעמים במספר הטלפון.והוא לכאורה מספר הטלפון שלו. בפירוש שלך לחלום, דיברת על התחייבות מסויימת או החלטה, אתה צודק, הייתי אמורה לקבל החלטה מסויימת לגבי אותו אדם. ישנם כמה דברים שלא הבנתי מהפירוש שלך, כמו יום ד´ באב , והאם החלום היה מסר כלשהו, זאת אומרת, שיום ד´ הוא היום שכדאי להחליט? אשמח אם תשיב על שאלתי, ותסביר לי יותר טוב. בנוסף אני שמחה שענית ע"י פרוש מהקבלה, כי אני מעדיפה להסתמך על פרושי חלומות מן המסרות היהודית. שוב תודה, ויום טוב. ג´ו.

JFK1

New member
מענה לRANGER

שלום לך כמו שציינתי איני פותר על דעת עצמי רק תודות לחסדי שמיים ששם נמצאת האמת המוחלטת. תשובתי למכתבך. ביום ד הקרוב במהלך היום תקבלי הבנה אישית ברורה כיצד לנהוג בענינו של אותו אדם ואיזו תשובה לתת לו. בחלום כיוונו אותך ליום זה אך את הבחירה השאירו בידיך . אין לי ספק שהתשובה לאיש תהיה ברורה עד אז אך תמתיני עד יום ד שכן יתכן שדווקא ביום זה יתווספו כמה פרטים חשובים לשיקוליך. עצתי האישית לקרוא פרק כ´ בתהילים 10 פעמים ביום רבעי ואז תהיה לך ב"ה עזרה משמיים לעשות את הצעד הנכון. אשמח להתעדכן בענין. בברכה J.F.K

למעלה