מה זאת אומרת?
כאשר אנחנו מדברים על גנרטור, אנחנו מדברים על פונקציה דטרמיניסטית (אחרת, תיכנס כאן לבעיית הביצה והתרנגולת), ולכן ברגע שיש כפילות, הפעלת הפונקציה הדטרמיניסטית על אותה תוצאה, תחזיר לך בדיוק את מה שציפית לקבל, ולכן תקבל גנרטור לקוי (תלוי על איזה גודל אורביטה, מתי הוא מתחיל להיכנס למסלול וכו'), מבחינתי, זה שאני מגריל 1 מתוך 1000000000000 אפשרויות למשל, ואז אח"כ רק 1 מתוך 99999999999 אפשרויות, זה לא רע (כמובן צריך לראות כמה פעמים אני מנחש וכו',ואם באלגוריתם של הגנרטור עצמו יש משהו שעשוי להביא אותי מהתוצאה הקודמת לתוצאה הנוכחית (כאילו ברור שיש שימוש במספר הקודם ליצירת החדש, השאלה היא עד כמה הם תלויים ו"קרובים") וכו') אל תשכח, שאחרי שסיימתי לנחש (למשל מתוך מיליארד זה לא חוכמה למחשבים הנוכחיים, נניח מתוך מספר של 512 ביט), אני מחליף סיד ומתחיל מחדש ואין בעיות. לגבי השורה האמצעית, אני מסכים איתך, למיטב ידיעתי, כל גנרטור שמחשב משהו אריתמטי על משהו פסאודו-אקראי (כלומר בעצמו לא אקראי לחלוטין), יתכנס מתישהו, זה שילוב של שובך היונים והתכנסות בהסתברות לפי דעתי, ראיתי פעם משפטים בנושא. לגבי הרעיון האחרון, נראה מעניין, נראה לי שצריך יוצרים "גדולים" מספיק, בחבורות מעניינות מספיק, אבל אני פחות מכיר את התחום הזה...