מספרים מספרים

• פותח הנושא J3di
  • פורסם בתאריך

J3di

New member
מספרים מספרים

אני קורא כאן לפעמים שיש רק 7-10 עתודאים למקצוע הזה וכך וכך למקצוע ההוא... רציתי לשאול אם יש לכם איזשהי "טבלת שיעור" כמה עתודאים יש בכל מקצוע במחזור בממוצע (או לדגומא במחזור הנוכחי) ועוד דבר סתם לידע כללי כמה עתודאים יש סה"כ במחזור ? תודה מראש

שמש27

New member
טוב שלא ביקשת את האימייל של יעלון

ראשית, כל המספרים שמוסרים לך כאן הם משוערים ולא מבוססים. ואם ירכיבו לך פה טבלת שיעור מדויקת עם הוכחות - אני אאלץ למחוק (סליחה, כן ?
), כי אוייבנו לא צריכים לדעת כמה יש לנו מכל דבר... בשנה יש בערך 700-800 עתודאים, השנה היו הרבה: 1100. עד כאן מחדר המבזק.

J3di

New member
לא התכוונתי לפגוע בבטחון המדינה

לכן ביקשתי מספרים משוערים, סתם לדעת בסדר גודל כמה עתודאים יש אם זה אלף או חמשת אלפים... תודה על התשובה המהירה מנהל יקר
(נ.ב מי/מה זה יעלון ?)

פלטרון

New member
מספרים משוערים

מבדיקה מקיפה של הנושא הגעתי למסקנה שיש לפחות עתודאי אחד ( אני ) ופחות מ- 6.5 מליון שהם כלל אוכלוסיית ישראל... מצד שני - לומדים כרגע רק כ-100,000 סטודנטים , ועל-כן החסם העליון הוא 100,000. זוהי תשובתי הסופית : 1-100,000 עתודאים . פלטרון

H20

New member
חסם עליון? אני רואה שיש דברים

שלא שוכחים...

פלטרון

New member
אני מנסה לשכוח - לא מצליח !

הטראומה עוד חיה וקיימת - שחר מנדלסון "במיטבו" ( אהה - אני זוכר את השם של המרצה סוף-סוף ...
) פלטרון

AMT

New member
אם כבר הזכרת את זה...

אז מה באמת האי מייל של יעלון
וגם אם יש לך את התדר שבו משדרים מהכור האטומי בדימונה, אז אודה לך!!!

H20

New member
אל תעשו מעניין האי-מייל ביג דיל

בצבא, לרוב האנשים שמשרתים ביחידות עורפיות, יש כתובת אי-מייל על פי השם או התפקיד שלהם. כך שזה די פשוט למצוא את האי-מייל של יעלון. זה יותר קל מלכתוב את ההודעה הזו. אגב, היה סיפור לפני כשנה על חיילת שכתבה למופז אי-מייל שבו כתבה "מה נשמע? ". על זה היא שילמה בשבועיים ריתוק (או כלא, כבר לא זוכרת).

evilbanana

New member
מה פתאום תדר?!

דימונה?? מה יש בדימונה? אין שם כלום! אין לנו כור אטומי!!!

AMT

New member
תוספת לשאלה

כמה מועמדים היו השנה? אני שמעתי שהיו כ3000 מועמדים, אז יוצא קצת יותר משליש התקבלו. זה נכון? תודה מראש!!!

AMT

New member
קיפצי לך הודעה חביבה, קיפצי, קיפצי

או יופי, קפצת!

לפי שמועות מהימנות...

התקבלו בסביבות ה- 36-37 אחוז מהמועמדים... זה ממש לא רע כמו שזה נשמע. פייד!

AMT

New member
זה בכלל לא רע

זה יותר מהסיכויין להתקבל לעתודה בכלל (3000 מועמדים 1000 מתקבלים->33אחוז ) למשהויש עוד מידע בקשר לכמה עתודאים התקבלו למדמ"ח?

למעלה