מספרים אמיתיים?

tenen

New member
מספרים אמיתיים?

אולי אני לא נשמע אמין במיוחד אבל הסימולטור מזייף, המספרים שם לא מסתדרים והמשחק לא מחשב את מספרי התקיפה הגנה כמו הסימולטור בנקודת המפגש מי שרוצה להגיד לי שאני טועה מבזבז את זמנו, אני מסתדר לא רע עם מתמטיקה ואם הסימולטור מפספס בקרבות קטנים אני לא יכול לסמוך עליו בגדולים. מישהו יודע איך מתבצעים החישובים בפועל?

all about eve

New member
הוא לא לוקח בחשבון

לא את רמת הגיבור ולא את שלב החיילים, כמו כן הוא לא יודע מה מצב הגדר. חסרים לו משתנים חשובים.

tenen

New member
וגם בלי אלו הוא לא מדוייק,

ראיתי קרב בו רק לי היה גיבור ועדיין הפסדתי יותר ממה שהסימולטור חישב למרות שהגיבור היה אמור להיות יתרון יתכן וחיילי הצד השני היו משודרגים, אבל אני בספק

The Farmer1

New member
כמו שהקודם אמר

חסרים הרבה משתנים: אוכלוסייה פיתוח החיילים בנפח/נשקייה חומה נקודות התקפיות של הגיבור ועוד... הסימולטור של הפלוס הרבה יותר מדוייק אבל לא מושלם.

תומר88

New member
הסימולטור הכי טוב שאני מכיר,

זה אחד בשם מקסים, שכששאלתי אותו כמה חיילים ימותו לי בתקיפת נווה מדבר, הוא ענה בדיוק של +-5 חיילים מכל סוג (שלחתי אז אבירים וגרזנים אם אני זוכר נכון). זה היה מדהים איך שהוא צדק...

n lee

New member
בסימולטורים של המשחק

תמיד יש סטייה כלשהי במספרים אני תמיד השתמשתי בסימולטור שיש לו אופציה לחישוב של כמעט כל הפרמטרים שיש במשחק http://kirilloid.ru/travian/warsim.php (ועד כמה שאני יודעת האתר הזה חוקי אז...)

למעלה