מספיק

ambroza

New member
מספיק

היי כיוון שהמחשב שלי הפך לאתר עליה לרגל של כול ילד עם סוס . אני מעונינת לעשות ניקוי במחשב . אבל לא פירמוט (אלא אם זה הפיתרון היחיד ) אני משתמשת בנורטון פייר וול & זון אלרט להגנה ראשונה הנורטון משתולל והזון מסכים איתו ( את הזון התקנתי לאחרונה בהמלצת ידיד זה לא התוכנה הכי חביבה עלי ). בקיצור הנורטון מראה לי שנסים להכנס עלי עם סאב7 נטבאס סורקי פורטים ועוד רבים . במקביל לפייר וול אני גם מפעילה אנטי ןירוס . סורקי סוסים . בקיצור המחשב שלי נהפך מטה מלחמה ןעדין מנסים להכנס עליו . לאחר סיכום לא קצר השאלות שלי הם: איך הם מאתרים אותי כאשר הסורקים ואנטי וירוס לא מצאו כלום ? איך אני יכולה להגן על המחשב במינמום תוכנות ? ואיך אני יכולה לדעת מי המתמיד ? תודה מראש, אמברוזה .

Anti Virus

New member
תעשי ככה...........

גם המחשב שלי הפך לפני כמה ימים לאתר עליה לרגל עד ששמו לי וירוס ואז חתפתי ת´קריזה ופירמטטי ת´מחשב ועכשיו כל פעם שיש ניסיון פריצה אני צוחק עליהם כי התוכנות שלי הם : נורטון אנטי וירוס 2001 עם עידכונים נגד 55,868 וירוסים קלינר 3 מעודכן וגם BLACK ICE אז אם את רוצה הגנה טובה שימי את 3 התוכנות האלה ותעשי סריקה בפעם הראשונה שאת שמה אותם ואז תעשי כל שבוע סריקה (כאילו יהיה משהו עם נורטון 2001 מעודכן וקלינר לא יכול לקרות כלום) ככה אני עושה ועכשיו אין לא פריצות ולא וירוסים אבל יש רק בעיה אחת שהיא : אני לא מצליח לפתוח את התוכנות פריצה כי אני רואה את האייפי של מי שמנסה לפרוץ ואני רוצה להתקיף בחזרה אבל אני לא יכול כי התוכנות התקפה האלה הם בעצמם וירוסים שלמים אז אני מקווה שתשמעי לדעתי(האישית) ותשימי את ה3 תוכנות האלה כי הם יגינו עליך כמו על ראש הממשלה ולא יקרה למחשב שלך כלום ביייייייייייי

ambroza

New member
אני מקווה שלא כמו על רבין ../images/Emo8.gif

וירוס התוכנות האלה מותקנות אצלי חוץ מ Black ice אין לי וירוסים או סוסים במחשב לפחות לא כאלה שאני או האנטי וירוס והסורק מגלים . הבעיה שלי היא שמאתרים אותי כל פעם . השאלה שלי היא איך ? בקשר לפתחת התוכנות שלך יש בנורטון שהוא מגלה וירוס אפשרות להגיד לו לאשר את הקובץ הספציפי שאותר , זה יאפשר לך לפתוח את תכנות הפריצה שלך . רצוי לבטל את האישור על הקובץ בסוף השימוש שלו.

Anti Virus

New member
גם אני לא יודע...............

איך מאתרים אותי ראיתי את אותו פורץ כמה פעמים מנסה לפרוץ ואם אני רק אבל רק יצליח להפעיל את התוכנות פריצה הוא לא יודע מה המחשב שלו יספוג........... נ.ב אל תידאגי הBLACK ICE לא מגן כמו על רבין ז"ל

עוזי 2

New member
ככלל וירוסים שולחים את עצמם

כלומר שולחים עותקים שלהם ממחשבים נגועים. השליחה הראשונית כמובן מתבצעת ע"י כותב הוירוס, בד"כ למדיה שמאפשרת אנונימיות יחסית, לדוגמא IRC או Usenet. אבל רב ההפצה נעשית אוטומטית מהמחשבים הנגועים.

Magik7

New member
BLACK ICE גרועה...

ה ICQ גורם לה לקפוץ, על כל סריקה של IP (אפילו אם אין לך את הסוס הטרויני) היא קופצת ומשגעת את השכל.

virus-cih.win98

New member
הצליחו לפרוץ לך ..? אם כן אז זה !

תראה אתה צריך להוריד NORTON 2002 גם לי היה בעיות למה אני פורץ כרוב לה11 שנה מבין ואני יודע היתב את היסוד . אתה יכול להסיג זאת באתר : http://www.tomik-warez.co.il יש פו נורטון 2001 . זה מוחק לך את כל הוירוסים שקימים את יודע גם מה טוב בזה ! שזה מוחק וירוס שאתה נכנס לאתר כן אז MACFEE לו מזהה את הוירוס פעם נכנסתי לאתר WAREZ ואז היה שם וירוס בשם PATCH.EXE והאתר הקליט אותו אוטומטי בלי לשאול אותי (כל אנטי וירוס לו מזהה תשיטה הזאת לכן כל הזמן ב ICQ אנשים אומרים כנס לאתר הזהה שהם גילו שיש בו PATCH.EXE לכן תוריד NORTO 2002 אם אתה צריך עזרה מימני אז האי סי קיו שלי 133840157 . מצטער לי יש 2002 ואני לו יודע איפו הורדתי . סליחה ):

yarivo

New member
ז ה לא אמור להפריע

אם בדקת ואכן אין לך פורט טרויאני.. אז התוכנה רק מצביעה על נסיונות חיפוש טרויאנים של ילדים שעושים סריקה כוללת כך שלא כדאי להכנס לפאניקה.. כך שאת לא צריכה להתיחס המשיכי לגלוש ללא כל חשש כולל עידכון שבועי\חודשי של התוכנות שנמצאות ברשותך

antidot

New member
תפסיקי עם הפראנויה שלך כבר

הסברתי לך כבר: זה שסורקים את המחשב שלך, לא אומר כלום. כל עוד אין לך חורי אבטחה את יכולה לקחת פרוזאק ולהרגע. ותתחילי להרגע עם כמות הפיירוולים שיש לך. בסוף המחשב לא יבין מה רוצים ממנו. Antid0t

ambroza

New member
הפראנויה עברה

אני רוצה להןדות על העזרה הפיירולים המיותרים הוסרו... האנטי ניקה.... והפרוזק עבד

למעלה