מספיק רק ש

aron12

New member
מספיק רק ש

מספיק רק שהליכוד יאבד עוד 2-3 מנדטים כתוצאה מכל פרשות השחיתות ויירד ל27 מנדטים, ושהעבודה תקח משינוי 5-6 מנדטים, ועמרם מצנע ראש ממשלה... די למפלגות מגוחכות (שינוי, עלה ירוק, הירוקים, ישראל אחרת), רק "אמת" לממשלת שמאל שפויה!! אסור להצביע שינוי !

אלדד27

New member
ראש איזו ממשלה בדיוק? ../images/Emo6.gif

גם אם נשגה בפנטזיות פרועות בטירוף כמו שאתה מציע (וזה בערך אותה הפנטזיה כמו ששינוי תגיע ל - 30 מנדטים או שישראל אחרת תכניס 5 מנדטים לכנסת), עדיין - עם מי מצנע יעשה ממשלה? עם מרצ והערבים, שביחד מגיעים ל - 18 מנדטים? אין לו עם מי להרכיב ממשלה. תתעורר.

aron12

New member
אנשים לא מבינים

אנשים לא מבינים, רוב הקולות של שינוי מגיעים ממפלגת העבודה (חלק קטן מ"המרכז" של אמנון שחק), שינוי היא אחת מהגורמים העיקריים להיחלשותה של מפלגת העבודה. מה שבוחרי שינוי לא מבינים זה שכשהם מצביעים לשינוי הם מחלישים את מפלגת העבודה, ומגבירים את הסיכוי להקמת לממשלת ימין חרדית בראשות שרון.

ל..aron12

תן לי להסביר לך למה אני מצביע לשינוי ולא למפלגת העבודה (עד עכשיו תמיד הצבעתי להם 96, 99 וב..2001 לברק ). ביולי 2000 מפלגת העבודה העבירה שני חוקים שאני מאוד מתנגד אליהם שזה חוק משפחות ברוכות ילדים וחוק טל, על החוק הראשון עוד ניתן איכשהו לסלוח אבל על השני אין מחילות, אני באותו הרגע הרגשתי פשוט שבגדו בי, לאחר העברת החוקים הללו עברתי לשינוי ועוד יותר הצטערתי שהצבעתי למפלגת העבודה ב..99, כי אם שינוי היו מקבלים אז נניח 6 מנדטים מהעבודה אז לברק לא היתה ברירה אלא להקים ממשלה עם שינוי, מכיוון שהמפלגות הגדולות חוזרות ועושות את אותה הטעות בכל פעם (רק לפני שנתיים מפלגת העבודה הלכו לממשלה עם החרדים, על אף שיכלו תיאורטית להציב תנאי שהם נכנסים לממשלה רק עם שינוי, אבל הם לא עשו את זה ). הצבעה לשינוי לא מחזקת את שרון, גם אם תעביר את כל ה..15 מנדטים של שינוי לעבודה עדיין גוש הימין גדול יותר משמע שרון יהיה ראש הממשלה, אני רק רוצה לקוות שהעבודה לא יעשו שוב את אותה הטעות וילכו עם שרון והחרדים (זאת הסיבה למה להצביע לשינוי).

אלדד27

New member
ארון יקר,

העבודה איבדה את דרכה ואין לה שום לגיטימציה להיות בפוליטיקה הישראלית עוד. על העבודה לגבש לעצמה את הדרך מחדש. מדובר באוסף כלומניקים שלא עשו דבר ולא יעשו דבר בכנסת הבאה. חוץ מכמה הבלחות אור בתוך הרשימה, אין שם הרבה מה לגרד. בכל אופן, מי שגורם להקמת ממשלת ימין חרדית הוא עמרם מצנע, בהתנגדותו הפאתטית לממשלת אחדות חילונית. בטח שלא שינוי, שהיא הכוח היחיד שמסוגל לעצור את שרון מלשבת עם החרדים.

למעלה