מספיק עם השביתה!!

Papi_n

New member
מספיק עם השביתה!!

אנשים.. רק רציתי להודיע כמה אני חושק ברישיון נהיגה.. כל שעתיים אני בוואל וYNET לבדוק אם השביתה הסתיימה.. אני רוצה רישיון.. בבקשה מישהו?? נדחה לי טסט שהיה אמור להיות בשבוע בו פרצה השביתה.. דברים כאלה מדכאיםא ותך ומחזירים אותך לאותה צומת מקוללת בהרצילה שבה קיבלת ברקס מקולל מאיזה טסטר מקולל בטסט (הלא מקולל - הייתי צריך לעבור..) הראשון שלך..קשה לי לחיות עם עצמי..למה לא עברתי טסט ראשון?!?!

Funeral Drum

New member
נכון!!

כן.. חתיכת שביתה מעצבנת. היום החלטתי שאני מסיים את ``אנחתו האחרונה של המורי`` של סלמאן רושדי (ספר נהדר) ומחליף ספרים. כמה קשה היה לקרוא את כל מה שנותר לי בכה מעט זמן, אבל החזקתי מעמד בזכות חזיונות התהילה של הליכה לספריה שהתנוססו בראשי בגאון (או משהו). דמיינו את אכזבתי התהומית והיאוש אופף הכל שתקפו אותי כשראיתי הודעה חד משמעית על הדלתות הנעולות של היכלות הידע האהובים שלי, ההודעה אמרה, כמובן, ``שביתה``. כלכך פשוט וחד משמעי.... איזה חרא!! shine

Ey@L

New member
כולנו מזדהים איתך...

אני אישית לא ממש צריך להוציא רישיון נהיגה אבל בכל זאת אני מכיר הרבה אנשים שמחכים לרישיון נהיגה, למה? למה? ההסתדרות צריכה לשבות... כל המשק הזה מעצבן? די! אנחנו רוצים לחיות במדינה בלי שביתות!

ושוב:

למה כל הודעה שלך אתה מכליל??????????????????????????????????????????????????????? די לעשות הכללות כאן על כולם!!!!!

Ey@L

New member
אני.........

ממתי אני מכליל.... צודק, קרה לי הפעם שהכללתי.....קורה לפעמים בטעות....

אתה עושה את זה ב90% מההודעות.

אבל התנצלות התקבלה. טוב לדעת שיש אנשים שיודעים לקבל דעות של אחרים בלי לשחוט אותם ישר.

למעלה