מספיק עם הזיהום..

אודלינה

New member
מספיק עם הזיהום..

הלחץ היחידי צריך להיות על העירייה והלחץ צריך לבוא מכל הארץ גולשים מכל הארץ צריכים לכתוב מכתבים לעיריות השונות ולמשרד לאיכות הסביבה על הנושא, כי אם לא יעשוו כלום, שום דבר לא יזוז, והבריאות שלכם בסכנה..אני הייתי חולה בגלל שהייתי יום שישי שעבר במרינה והוזרם לשם ביוב בכמות רבה. משום מה לאף אחד לא כל כך אכפת כי עד שלא יקרה לו משהו אז הוא לא יגיב... (שלא תחשבו שעכשיו אכפת לי בגלל מה שקרה לי!גם קודם הייתי ככה) אתם לא רוצים את זה בגוף שלכם: • כ- 14 טון מוצקים מרחפים (tss); • 430 ק"ג שמן מינרלי; • 1,770 ק"ג שמנים ושומנים; • 400 ק"ג n-nh4; • 3,570 ק"ג חנקן קלדל • 6,180 ק"ג n-no3 • חנקן כללי 10 • כ- 3,100 ק"ג זרחן כללי. חכ"ב: בשנת 2003 הזרים בפועל -- • כ-867 ק"ג מתכות (hg, pb, cd, cr, cu, zn, as, ni) • 63 טון לשנה tss; • 3.7 זרחן p-p2o5; • 55 toc (כלל פחמן אורגני) • 34 טון bod (צריכת חמצן ביולוגית); • 153 טון לשנה ניטראט כ- n-no3; שפד"ן 2003: • כספית 73 ק"ג בהיתר מופיע 53 ק"ג - שווה בדיקה על הפרה..) • אבץ zn 47 טון לעומת 81 טון בהיתר; • כרום cr 3.5 טון לעומת 13 טון בהיתר; • נחושת cu 13 עד 14 טון לעומת 30 טון בהיתר. • סה"כ מתכות כ-70 טון לשנת 2003 בפועל. (שימו לב שהשפדן המציא נוסחה כימית חדשה ש קצת פחות נחושת עם קצת פחות כרום ומעל מורחים אבץ = כספית) תרכובת כספית קדמיום שמני סיכה חומרים סינטטים העלולים לצוף חומרים שהוכחו כמסרטנים חומרי הדברה

maorubin

New member
זה כמו מאפיה שם..

צריך לעשות הרבה רעש וצריך הרבה כוח בשביל זה במדינה הזו... עד שלא קורה משהו לא מטפלים בבעיה...

אודלינה

New member
אז יאללה להתחיל

רק הבעיה שכולם פה כל כך אדישים שחבל... אנשים חושבים שהזיהום ייעלם כשהתקלות בביוב יעלמו. אבל אלו לא רק תקלות יש מפעלים שמזרימים באופן קבוע את השפכים שלהם לים (והכי חמור שאלו מפעלים כימיים, וגיליתי שמשרד הבריאות מאשר הזרמת שפכים שיש בקישון) וחוץ מזה שנראה לי שממציאים לנו תקלות למה לא הגיוני שכל שני וחמישי פורצת תקלה בביוב אחר, ואם באמת זו תקלה אז זה בגלל שהעיריות לא מוכנות להשקיע כדי לשדרג את המערכת ביוב הן מעדיפות לשמור תכסף לעצמן ולקנות מרצדס או פלסמה או לא יודעת מה. שתדעו לכם שאני בנאדם אחד ורק בגלל בנאדם אחד הולכים לכסח עכשיו את עיריית הרצליה בגלל שדיווחתי לכל מני ארגונים.. אז תחשבו מה הרבה יכולים לעשות! זה לא ייגמר אם לא תקליד הודעה מסכנה מזדיינת!!!

jKiTTiE

New member
זה לא שאנחנו אדישים

דשנו מספיק בנושא וכל אחד יודע מה הדעה של כל אחד ודי חרוש הנושא למרות שזה חשוב והכל...

Black Soul Om

New member
אני כןןןןןןןן אדיששש!

על הזיןן שלי!!! בניתי בגינה בריכת גלים כמו קצת דומה לסרטון ששמת (אודליה) רק יותר יפה ואצלי יש גם חול!

אודלינה

New member
יופי מאוד בוגר..

אגב (לא שזה מעניין אותכם או משהו) יש הפגנה בת"א ב-27. יאללה סלמאת

אודלינה

New member
די חרוש הנושא?

את יודעת למה חורשים אותו שוב ושוב? כדי שהזיהום יפסיק.. זה לא העיניין של לדבר על כמה הים מזוהם. צריך גם לעשות משהו וכל אחד מכם יכול לשלוח מכתבון (כולה 2 דקות) למשרד לאיכות הסביבה ועוד כל מני חראות כי זה לא ייפסק מעצמו.. כנראה שאת בכלל לא מבינה כמה הזיהום הזה חמור. אין כזה חרשנו מספיק.. אם את אומרת שזה חשוב למה את לא עושה כלום?? אני מקווה שאת לא רצינית בתגובה שלך.. אולי אם היית נפגעת כמוני מהזיהום זה היה מדליק לך נורה אדומה. כדאי לכם להכנס לאתרים ששמתי.

jKiTTiE

New member
בא לך לפעמים לסתום תפוט!?

תגידי מאיפה צצת!? ומי אמר שלא עשיתי כלום ושלא שלחתי מכתבים?! תפסיקי לבלבל לכולם פה תביצה כי את באמת מתחילה להעלות על העצבים! והנושא הזה כן חרוש כמה פאקינג פעמים אפשר לסביר שיש זרימות והכל פסדר הבנו שיש אנחנו מודעים לכל הסכנות והכל ואנחנו משתדלים לעשות כמה שיותר אבל כ-מ-ה--א-פ-ש-ר--ל-ד-ב-ר--ע-ל--ז-ה-?! על בת גלים פחות חרשנו! ותאמיני לי שכן חשוב לי הים יותר מכל דבר אחר! ואת אומרת שאת נפגעת מהזיהום אי אי אי אי מי ישמע כבר מה קרה לך!? נהפכת למוטציה או משו?!

אודלינה

New member
וואו את בעצבים מה קרה לך?

תהרגי אותי וזהו. ואת לא יודעת מה קרה לי מהזיהום אז כדאי לך לחשוב לפני שאת פותחת תפה אני לא סיפרתי פה כי אני מכירה תאנשים בפורום הזה וכל דבר פיצקי שתגידי ישר בלגאנים. אני לא מנסה לבלבל לאף אחד שום דבר, אני עושה את זה מתוך כוונות טובות, לא מתוך כוונה לעצבן אותך או אף אחד אחר. מפריע לך שאני חורשת? תחיי עם זה, יש לי זכות לרשום מה שבא לי וכמה שבא לי, כי זה מפריע לי.

jKiTTiE

New member
וואלה אם הייתי רואה אחת

כמוך ברחוב הייתי רוצחת אותה...את ממש משגעת אותי!! ונכון שאנלא יודעת מה קרה לך מהזיהום...אולי תשתפי את כולם?! וכנראה שהכוונת הטובות שלך מעצבנות פה את כולם! וואי וואי רצחחחחחחחח

אודלינה

New member
תראי..

את ממש מגיבה בהגזמה, אולי את לא שמה לב. מה עשיתי בסך הכל??? אני מפריעה לך?? תבליגי! זכותי לרשום פה הודעות כמו שכל אחד רושם!! סליחה באמת שזה מעצבן אותכם אבל בחיאת! תגיבו כמו בנאדם ולא כמו ילדה בת 10 ממה את מתרגזת כל כך? ודווקא על הפרינציפ אני לא אשתף אותכם כי אני רואה איך אתם מגיבים כמו קופים. רצח, טוב שלא נסחפת!!! אה וגם אני אוהבת אותך.. את ממש מדברת כאילו רצחתי את אמא שלך.

אודלינה

New member
ועוד דבר

כמה אנשים מהפורום הזה באמת שלא מכירים אותי בכלל, וגורמים לי להראות כמו איזה טיפשה שבאה להתלהב בפורום הזה. אז תפסיקו לפני שזה יהיה מאוחר מדיי כי אני באתי לפורום הזה בשביל להנות, אבל כל דבר שאני רושמת מפריע לכם. אז דיי, הבלגתי פעם אחת, פעם שניה, פעם שלישית...פעם עשירית! זה ממש מוגזם.. את ועוד כמה ממש קטנוניים בהודעות שלכם נגדי. אוקיי, חרשתי פעם אחת על הזיהום? רשמתי פה ושם שטויות? קחו בקלות! כולה שטויות, לא צריך להיות רציניים כל החיים.. השטויות מפריעות לכם? בבקשה, שתו מים, חזרו אחורה לפורום ותמשיכו כמו גדולים, כי אתם סתם הורסים תאווריה פה, וחבל.

jKiTTiE

New member
אחותי שמעי מאז שאת

פה הבלגתי על כל דבר שאת אומרת אבל פאקינג כמה אפשר להבליג על השטויות שלךךך!? כמההה?! אני יגיד לך ממה אני מתעצבנת מהחפירות שאת דופקת פה כל הודעה שלך פה זה על הזיהום פסדררררר הבנו שיש פאקינג זיהום!! "ודווקא על הפרינציפ אני לא אשתף אותכם כי אני רואה איך אתם מגיבים כמו קופים." אי אי אי שאנלא יבכה וואי את נראת לי אחת הילדות היותר מעפנות תגידי שבחיים שלך לא גלשת! ויודעת מה נגיד שגלשת כמה את יכולה לזיין תשכל!?!? שמעי אנשים כמוך באמת כדאי לרצוח... מאוחר מידי!? למה מה תעשי? תגידי לאלוויס לשים עלינו איגנור או משו?! וכמה פאקינג בקלות אנחנו יכולים לקחת תשטויות שלך?! כמהההה?!?! ואת הורסת פה תאווירה יא ילדה מסכנה!

אודלינה

New member
שוב

(את ממש לא קולטת את זה...) מפריע לך? תעברי האלה... לא כל הודעה שלי זה על הזיהום. ממש הגזמת! שטויות שלי? אפשר לחשוב.. לא ראיתי אנשים יותר קטנוניים ממך, באמת ילדה. את לא מכירה אותי אז אל תגידי לי מה אני ומה אני לא. את גורמת לי להראות כמו איזה פוזרית שבאה לפה בשביל להתלהב, והכמות שאתה גולשת לא אומרת כמה הודעות אני יכולה לכתוב פה וכמה לא. תראי, לפי דעתי, את מגזימה בתגובה שלך, כי באמת, עשית מזה ממש סיפור גדול. אני לא עד כדי כך זיינת שכל... אני אומרת לך שבאתי לפורום הזה בשביל באמת לפגוש אנשים שאוהבים תספורט הזה ושאכפת להם מהים, רציתי להכיר כמה מהאזור שלי שאולי אני לא מכירה, (וגם לרשום פה ושם שטויות.. זה לא כל הזמן ד"א..) אבל לא יודעת, יש לך מין אנטי כזה אליי, את גורמת לי להראות כמו איזה מסכנה, זיינת שכל, מה שתגידי לי יודעת, ואני ממש לא כזאת פשוט כנראה יש לכם מין סטיגמה עליי. אם את לא יכולה להבליג, יש לך בעיה. מזלך שאני עוזרת תפורום חח.. אם לא בטח כבר היית מקבלת התמוטטות עצבים על כלום..

jKiTTiE

New member
יא טיפשההה כמה אפשר להבליג

על השטויות שלך כמההההההההה!? אנלא רוצה להכיר אותך ואין לי שום סיבה להכיר אותך אני גורמת לך להראות פוזרית?! זה מה שאת! יודעת מה אולי תמיד היה לי אנטי אליך אבל תמיד שמרתי את זה לעצמי...עכשיו באמת שיגעת אותי! בטח התכוונת להגיד שאת עוזבת תפורום ולא עוזרת תפורום... כי אם היית עוזרת לפורום לא הייתי פה ממזמן למרות כל האנשים שיש פה שאני מתה עליהם...

אודלינה

New member
לא עשיתי לך כלום

אז אני לא חושבת שהיחס הזה מוצדק. כאליו תחשבי על זה, לא עשיתי לל כלום ואת סתם בעצבים עליי. אני לא עזבתי תפורום כי רציתי לראות מה את רושמת לי. אחרי שייגמר הוויכוח פה (אם בכלל.. את כל הזמן ממשיכה לקלל אותי על כלום) אני אעזוב אותכם. ואל תגידי לי מה אני (שוב) כי אם טימניקים הציעו לי ללכת איתם (אולי את יודעת מה זה אולי לא) אז זה מראה עד כמה אני פוזרית.

urbanrider

New member
דברו עברית מה זה להליב ועיגור

וזה כן מראה כמה את פוזרית (???????????) עלק טימניקים הציעו לך ללכת איתם מקסימום יאנסו אותך ומור אני אוהב אותך

אודלינה

New member
לא דיברו אליך

חח מה אתה אומר? יש לך הוכחות? אם SURFSLIFE היה פה היית שואל אותו ורואה שכן. בואנה עשיתי לך משהו? ממש פורום של ילדים קטנים תלמדו לפרגן קצת.. משום מה יש לך סטיגמה שאני פוזרית. תגיד לי, מאיפה לעזזזזזזזללל אתה מביא לי תשטות הזאת? זה בגלל שאני מפרסמת כל שני וחמישי הודעה על הזיהום? מצטערת באמת שאני מנסה להציל חופים בשבילכם.. לא אתה ולא מור לא מכירים אותי אז אל תדבר שטויות ותתחיל לקלל כמו בגן.אתה סתם נטפל כדי להרגיש כמו איזה גבר.. באף פורום חוץ מהפורום הזה לא עשו עליי לינץ'. אתם לא נורמלים.

למעלה