אני לא אגיד כלום לפני כולם, אבל ת"א זה הרבה יותר נוח... כן אני יודעת שהרצליה זה בול ליד, אפילו לפני כשבאים מהכיוון הצפוני, אבל... יו נואו? שכולם יענו, אני עז. בעע!
יש לי נטייה להסתבך.. מה שאומר שאנחנו חייבים להיפגש במקום אחד ומשם להמשיך הלאה כי אני כמעט בטוחה שאני אסתבך... (כן כן גם מההחלפה בבנימינה אני מפחדת!!!) אז תעדכנו אותי במה שקורה... ולי אין בעיה, איך שבא לכם כי עכשיו שיש רכבות לרמלה אני יכולה ליסוע ישירות לרמלה ולא במיליון אוטובוסים..
נעלם ברח לי מהיידים...לא התכוונתי אבל הוא ברח..הוא גם נשך וסרט לפני זב...כל מי שמוצא אותו מתבקש להגיד לו שאני עדי מחפשת אותו מאוד הרבה ושיחזור!!! אני מאוד עצתובה בלעדייך!!! אני לא יכולה בלעדייך!!! אני לא!!! יכולה בלעדייך!! תחזור תחזור!! בקבוק אדום ויטמיניצ' כזה חמוד עם עיניים הוא יודע לדבר הוא אומר לפעמים עדי לפעמים מים ולפעמים בלו בלו בלו זה בערך מה שהוא אומר- ואחרי ששותים ממנו הרבה אז כבר לא שותים! תמצאו אותו!! אני מתחננון קטון ומסכן!!
זה תאריך עליית האתר המחודש קל לזכור לא? אז אפשר בראשון ליולי בדרך כלל יש על זה מד"צים אבל נראה לי שהשנה אין... אבל חוץ מזה.. נראה לי שזה עדיין תקופת בגרויות אז זה יכול להיות בעייתי...
יצאתי עכשיו מהבגרות בפסיכולוגיה והיה כל כך קל!!!. יווווווו קל !!! כל כך הרבה יותר קל מהמתכונות. יש מישהי/ו בפורום שלומד פסיכו (ואינו בי"ב)??? אם כן, תגידו לי (זה ישתלם לכם, באמת).