מסע קניות :)

מסע קניות :)

היום קניתי לי את האקשן פיגרס החדש של הפרדטור VS האלין קווין:) תמונות בהמשך. וגם ביקורת חיובית על המוכרים:)

DVD10

New member
אחרי שאתה "קוטל" אותי עכשיו תורי

אני רואה שעשית בחכמה, אני מבין שבצעת את הקניה אחרי קריאת הביקורת שלי על ההסידרה. אני רק מציע לך לבוא אלי (הזמנה פתוחה) רק לראות את ה ALIEN QUEEN ואפילו תביא איתך את מה שקנית לראות איזה הבדל באיכות יש ביניהם. *אם לא פתחת אני מציע לך לחכות עם פעולה זו, לא כדי לקנות את מה שאני מוכר אבל רק לדעת שאתה יכול בכסף הזה לקנות AF יותר איכותי בהחלפתו בחנות ממה קנית אותו. שוב אם אתה מרוצה סבבה, כספך אבל אני אישית הייתי מתרחק הסדרה הנ"ל. בהצלחה בקניות הבאות.

א) רשמת ביקורת?

כנראה לא טרחתי לקרוא אותה אני משתדל להתעלם מהודעות שלך ב) שמת לב שכל מה שאתה עושה תמיד זה רק לקטול כל פיגר אחר חוץ ממה שאתה מוכר ומביא ובלה בלה בלה בלה?????? לך אתה והALIEN QUEEN שלך ותעזוב אותי בשקט , אתה יוצא ממש אדיוט (מצנזר מילים)"

Wing Chan

New member
יאללה נו, תמונות של כול האוסף

מה אתה מתקמצן לי פה?

MajorWinters

New member
../images/Emo45.gif

הייתי מציע לך לקנות. אבל במקום זה אפשר לקנות איזה 8-10 דמויות של מקפלרן.

MajorWinters

New member
Canon...

לא יודע איזה דגם. אבל לך על קאנון. ואם לא קאנון אז מצלמה עם כרטיס זכרון מסוג Compact Flash. הבדלי המחירים בשמיים. כרטיס זכרון לקאנון יכול לעלות אפילו חצי או שליש מכרטיס זכרון למצלמות של HP נניח.

BIacKnight

New member
תגיד זה פורום מריבות ומצלמות?

מדוע אתה לא מתיחס לשרשור למעלה?,רק מריבות ילדותיות יש בפורום הזה .. כל אחד חושב שהוא חכם ומנגח את השני,אבל הכי אבסורד שהמנהלים לא עושים כלום ,ועוד לפעמים תופסים צד בענין חבל כי זה הפורום היחיד לנושא הזה שאנחנו אוהבים. לדעתי מישהו פה מפשל ,עד עכשיו שתקתי,אבל לא עוד התיאשתי, יש לכל דבר את המקום שלו: למכירות יש את הלוחות,למריבות יש את המחיקות.. ולמצלמות יש את walla shops חבר'ה pls תעשו משהו בנידון. נ.ב סליחה אם פגעתי במישהו, זאת לא כוונתי.

spiderrrman

New member
אתה צודק בהחלט גם לדעתי כל...

המכירות שאנשים מפרסמים צריכים להיות רק בלוחות כמו בכל הפורמים האחרים וכל מודעה בהקשר של מכירה צריכה להמחק מיד הפורם נועד לדון על הנושא לשתף אחד עם השני במידע על הנושא כמו ביקורות ולא לכתוב דברים שלא קשורים לנושא כמו בלוחות שמישהו פירסם מצלמות במעגל סגור

לוחות זה בעיה אי אפשר לשים תמונות

אם מישהו מוכר משהו , אני חושב שאנשים ירצו לראות תמונות לדעתי צריך לעשות שירשור שבועי שרק אליו ישורשרו הודעות מכירה בלבד! וכל פרט נוסף בנושא המכירה יבוצע רק דרך המסרים כלומר אם נניח אני רוצה למכור אני אשים בשירשור תמונות של הדמות שאני רוצה למכור פרטים של הדמות (חדשה, פתוחה, מצב כללי, שם הדמות חברה דברים כאלה) כל פרט נוסף של מחיר דרך התקשרות איתי וכו' הכל רק דרך המסרים

למעלה