מסע פרסום ממומן

nanali007

New member
מסע פרסום ממומן

כמה שאלות לגבי מסע פרסום ממי שיודע ומבין האם יש העדפה למסע פרסום לפי הצעת מחיר ידנית עבור קליקים או הצעת מחיר אוטומטית להשגת קליקים רבים כל האפשר במסגרת תקציב היעד אני בדרך כלל משתמשת בהצעת מחיר לקליק כך שלמילות המפתח החשובות אני נותנת את המחיר הרצוי כדי שיופיעו בעמוד הראשון ולשאר מילות המפתח אני נותנת מחיר נמוך יותר כי פחות חשוב לי איפה הם יופיע. אבל מישהי שיצרה מסע פרסום לחברה מסוימת אמרה לי שכשהיא נתנה הצעת מחיר אוטומטית היו לה יותר הקלקות ופניות מאשר בהצעת מחיר ידנית למילת המפתח. אז אני שואלת מניסיון שלכם מה יותר מומלץ כשיוצרים מסע פרסום? והאם זה תלוי גם בגובה התקציב כי התקציב שלה גבוה הרבה יותר מהתקציב שלי.

hatkyinc

New member
ברור שיהיה לה יותר הקלקות

אם יש לה תקציב יותר גדול יש יותר כסף לבזבז, ואוטומטי אומר "גוגל, יש לי X כסף, סיים אותו בבקשה בכל אופן שבא לך" אז מה אתה מצפה? מה שצריך להיות חשוב לך זה CTR לכל האורך, ולהחליט על מה אתה מוכן לשלם ומה לא. בעיקרון את זה רק אתה יכול לעשות, לחשב מה שווה לך ומה לא! לא כל קליק שווה לאחר! (למרות שיש אופציה חדשה לתת לגוגל לזהות conversion ולתת לה מחיר, ואז מחיר דינאמי לפי conversion שזו אופציה אחרת....)

למעלה