מסע עולמי

chenc19

New member
מסע עולמי

אתם ראיתם היום את התכנית הראשונה מתוך השלשוה של מסע עולמי העוסק בתולדות הבלוז והרוקנ'רול בממפיס וטנסי שבארה"ב? המלצתי החמה!:)

melancholy man

New member
מסע עולמי?

תוכנית הטיולים המעצבנת עם הבן של ההוא מטלעד? על בלוז? ברצינות??? מה היה שם?

לא הפסדת הרבה ../images/Emo13.gif

זה היה בעצם ביקור בניו אורלינס, עם דגש על ביל סטריט. הבחור, מה שמו, סיפר על ההסטוריה של המקום, ראיין כמה מוסיקאי-רחוב מקומיים והשמיע צלילים. סה"כ: סביר, עבור מתחילים, שלא יודעים מה בא מאיפה.

melancholy man

New member
אייל פלד?

נוש שויין, על הטיול הנפלא: ניו אורלינס, נברסקה, קאנזס,טנסי, ג'ורג'יה, טקסס, אלבמה, וויאומינג וג'ורג'יה בארבע ימים", חצי פנסיון כולל טיסות פנימיות, ויתרתי מזמן....

ארבעה ימים וחצי אולי לא

אבל חודש וחצי של מסע דרך המקומות ההיסטוריים - ואתרי הטבע הנפלאים במיד-ווסט ובמערב - זה החלום שלי. אולי בשנה הבאה, או זו שאחריה, לאחר שאחסוך מספיק כסף.

melancholy man

New member
זה בהחלט חלום

יש לי בעיה עם הטיולים המאורגנים האלה, 20 מדינות בשש ימים (משמאלכם, נהר המימסיסיפי, בעוד שעתיים נחצה את העיר אטלנטה ולקראת הצהרים, נגיע קלומביה שבצפון קרלוניה, שם נוכל לבלות במשך שעתיים בקניון המקומי ולקראת ערב, נצא לכיוון הר ראשמור שבדרום דקוטה....), אבל אמריקה האמיתית, זו שבצידי הדרכים, במיוחד במיד ווסט ובדרום, זה אחד האזורים המרתקים בעולם בעיני, הייתי בשמחה מבלה שם חצי שנה אפילו, אבל זה כנראה ישאר בגדר חלום בשנים הקרובות לפחות.

almogi

New member
זכרונות...

1985, שלושה חבר'ה שנה אחרי שחרור, כסף שנחסך בעבודות דחק. ביואיק לה-סברה מודל 1978 שקנינו בניו יורק. ושישה חודשים של נסיעה מחוף לחוף, דרומה לפלורידה, מזרחה לאורך רצועת ה red neck (לואיזיאנה, מיסיסיפי, אלבאמה), צפונה לכיוון ניו אורלינס ומשם, דרך דנברף מעבר לרוקיז בכביש 70 בואכה סן-פרנציסקו, דרומה לסן דייגו ול.א., סיבוב הפארקים ואז צפונה לסיאטל וחזרה דרך רצועת התירס של איובה וויסקונסין והאוטו שהתפרק סופית קצת אחרי שיקגו והכריח אותנו לעשות את שארית הדרך במכונית שכורה (ולוותר בכאב לב על קנדה הקפת האגמים הגדוליםמחוסר תקציב). ורשימת המלאי של ההופעות בדרך (רשימה חלקית): הסטונז מתפוצצים ב Shea Stedium בניו יורק עם המופע Steal wheels, קאנזס (במיאמי), ג'נסיס בסיאטל ב East Stedium (כבר בלי גבריאל אבל עדיין עושים חומרים של ג'נסיס הישנה), הופעה מטריפה במונטגומרי של Double Trouble עם סטיבי ריי ווהן הענק (הופעה שכמעט ויתרנו עליה בגלל עייפות !!!), דייויד בואי בסן פרנציסקו (בהופעה איומה, מסרב לשיר,למרות שריקות של הקהל, אפילו שיר אחד מהקלסיקות חוץ מ Rebel Rebel ששר כהדרן), ועוד המון להקות פחות ידועות, מועדוני ג'אז בניו אורלינס ומאורות בלוז בסנט לואיס, לאורך הנהר (אחד החברה שלנו התאהב בזמרת כושית באחד המועדונים ולקח אותנו שלושה ערבים רצופים לראות אותה באיזה חור ליד העיר הישנה של סנט לואיס). והייתי בן 22.

האחים מופיעים בחילופי דורות גם בשנות 2000

הייתה להם הפסקה בשנות ה 80 אבל ממה שקראתי גם אז הייתה להם איזשהי פעילות מקומית ( גארסיה?), אבל אני לא זוכר אף הופעה חיה ששמעתי מהתקופה הזאת (יש כל כך הרבה דאמט ..)

chenc19

New member
אחשלי

נאי לא יודע מי אתה, אבל אשמח לדעת בכל מקהר החתימה שלך אחת הטובות ואני ובחריי מצטטים אותה לא מעט... :)

chenc19

New member
אכן משובח

אני חושב שגם לי זה אחד התכנונים לחו"ל - לפחות שובע שם באזור... עוד שנה שנתיים ככה... צריך לחסוך כסף! (וזה קשה מאוד לעשות כסף ולא להוציא אותו...) תומר אתה בא:)? יש מצטרפים?

chenc19

New member
נכון

וזה בכל זאת כיף ויפה לראות הכל שוב / מחדש או - בפעם הראשונה... הסטודיו שלראשונה אלביס הקליט שם - אלו אגדות!

Investigations

New member
למה לא לפרגן קצת אנשים? לא יפול מכם כלום

חוץ "מהאף המתנשא" (בלי לעליב כן) למה ישר לרדת ולהגיד שזה למתחילים? למה לא לפרגן ולהיות שמחים שמישהו בארץ מתייחס לזה ומביא את זה לקדמת הבמה? גם אם זה בצורה רדודה קצת וזה לא אבל גם אם כן? אז מה? תהיה שמח שאנשים עדיין מחזיקים את הגחלת בוערת גם אם זה לא באור שאתה אוהב.

מה רע בלהגיד שזה למתחילים?

ואני מסכימה שחשוב לעשות תוכניות כאלו, לאנשים שהידע שלהם הוא מועט, או אפסי. אין כאן כל התנשאות. תוכניות שונות פונות לקהלים שונים, וזה טבעי ונכון.

למעלה