מסע לפולין

tuty fruty

New member
מסע לפולין

אומנם עדיין המסע לא התחיל והוא גם לא כל כך בקרוב.. הוא בסוף החופש הגדול כן דפקו אותנו טיפה אבל לא נורא.. אז לכל מי שהיה ספרו חוויות איך זה השפיע עליכם שווה לי לצאת וכו'.. ותתיחסו לזה ברצינות כי אני ממש מתלבטת ולמה זאת הסיבה.. אני ילדה שנורא רגישה אני בוכה מהכל אני בטוחה ששם אני לא יוכל להחזיק את עצמי ויבכה והרבה נכון שזה לא בושה לבכות ושכולם בערך יבכו אבל אני מפחדת לחזור משם עם טראומה קשה ושיהיה לי קשה לחזור לשגרה.. אז ספרו לי חוויות גם את הקשות וגם את הכייף שהיה מה כדאי לדעת לפני שטסים? מה אוכלים שם הכל מצידי שיהיה מעיין יומן מסע שכזה שלכם ..

poony

New member
חוויות מפולין

טוב, אז קודם כל אני אציג את עצמי, כי אני חדשה פה. אני מורן מלב שרון, מד"מית. ו..עוד שאלה, רנה? מעמק חפר? אם כן, אז זאת מורן מהקורס... טוב, אז בקשר למסע. הייתי במסע לפני פסח. מה שאני יכולה להגיד לך שזאת החוויה הכי גדולה והכי משמעותית שעברתי בחיים שלי!!!!!!! זה היה מסע מדהים!!!!! אני לא יודעת איך מכינים אותכם ומה אתם עוברים לפני זה, אבל אותנו הכינו ממש טוב והיה פשוט מדהים. לעמוד במקומות האלו זו הרגשה אחרת מלראות אותם בתמונות. העצב שלי היא שאל תפספסי את המסע הזה. גם אם את קצת מפחדת והכל, גם אני פחדתי לפני זה בעיקר בימים שממש לפני זה, אבל היה פשוט מדהים. גם בוכים, אבל גם יש רגעים שמחים ונחמדים להיות עם החברים שלך בפולין. גם זה שאת נמצאת עם החברים שלך שם זה כל כך עוזר... בקיצור, אל תהססי, תצאי...ואם את צריכה עוד עצות או טיפים, רק תבקשי, בכיף...

tuty fruty

New member
מורן ברוכה הבאה!

תודה על העזרה ומתי אתן באות לבקר אותי כן כל החברות שלי מהקורס מלב שרון את יערה גילי ושירה? אה מתי???

poony

New member
תודה...

ונבוא כשיהיה זמן לנשום...יש לחץ מטורף בבי"ס

s h e e p i t

New member
ברוכה הבאה...

מאיפה את בלב שרון ? גמני משם... זאת אומרת מכאן... מלב שרון!

kedeman

New member
אני בעד לצאת

לי בכלל השואה היתה מגיל קטן דבר טראומתי אני ממליץ לצאת למסע. עם כמה שזה קשה... זה מן חוויה מאוד מוזרה שמתערבבים לך דברים כיפיים ומצחיקים יחד עם נושא כבד של השואה. ואין לי שום דוגמה יותר מוזרה מאשר לעשות "תמונות חבר'ה" בבירקנאו. כדאי לצאת. וזה שנמצאים שם עם האנשים מהשכבה שלך, שחלקם חברים טובים יותר או פחות שלך, זה עוזר. וגם זה שנמצאים שם באיזושהי מסגרת שמשלבת בין הקושי של המסע הזה לבין כל מני דברים נחמדים כמו ערב פולקלור פולני.

kedeman

New member
אין בעיה

אם את רוצה אז את מוזמנת לראות את האלבום שלי!

tuty fruty

New member
אני בשמחה יסתכל אם אתם רוצים

אתם גם מוזמנים לשלוח לי תמונות בפורום לשלוח לי באיימיל [email protected] או באי סי קיו 156645500

s h e e p i t

New member
תמונות...

אומנם לא שלי... אבל הבית ספר שלנו היה לפני פסח כמו שמישהי אמרה לך כאן בפולין יש באתר בית ספר תמונות מכל הימים שם את מוזמנת לראות... פה - תיעוד של המסע

נ ו ם

New member
לדעתי כדאי ליסוע

כלומר אם זה מענין אותך ונראה לך חשוב (לפחות כך היה נשמע מההודעה שלך) אז כדאי לך ליסוע. אני חושבת שבשבילי פולין היה טוב. אני שמחה שיצאתי. כולם נשברים ובוכים, חלק יותר חלק פחות. חוץ מנושא השואה למדתי גם המון על עצמי ועל הקבוצה והיו אנשים שלפני כן לא הייתי כל כך קרובה אליהם ואחרי פולין פתאום כן. אם את רוצה טיפים יש במאמרים של הפורום. ותעשי חיפוש לשרשור שהיה שנה שעברה (בערך במרץ) בנושא.

The Mo0o0o Girl

New member
אני רק חייבת להגיד...

שגם אנחנו טסנו בסוף החופש הגדול... ות'אמת, זה הכי טוב שיש.... ככה שממש ממש לא דפקו אותכם

למעלה