מסע כומתה?

• פותח הנושא shR4
  • פורסם בתאריך

WrathAngel

New member
תגובה

מה לא הבנת? תשאלי ... כן, חוץ מהדתיים שמצהירים אמונים.

עמבה17

New member
הא?

"מצהירים אמונים"?? לא הבנתי...... וזה לא בסדר- אתה גורם לי להרגיש מפגרת... /= בכולופן- תומכי לחימה גם עושים מסע כומתה?? (על מנת לקבל כומתה... לא סיכה ולא כלום... כומתההה!)

WrathAngel

New member
תשובה

אין לך מה להרגיש מפגרת! אף אחד לא מצפה ממך להבין או להכיר שום דבר שקשור לצבא, נראה לך שמישהו מאיתנו ידע יותר ממך כשהוא התגייס?? לדתיים אסור להישבע לכן הם "מצהירים". מה שכנראה תעשו זה פשוט לצעוק ביחד אחרי שהרס"ר יסיים להקריא את הטקסט זה לצעוק "אני נשבע" או "אני מצהיר". זהו. תומך לחימה הוא גם ג'ובניק ולכן הוא לא עושה מסע כומתה. תראי, בנ"מ למשל מקבלים את הכומתה של חיל האוויר כשמתגייסים. ובכל זאת הם עושים מסע כומתה. למרות שהם לא באמת מקבלים אותה כשהם מסיימים את המסע... את כל כך רוצה לקבל משהו אחרי המסע כומתה? יכול להיות שתקבלי סיכה לכומתה :) ואם עדיין את רוצה כומתה אני אביא לך כשתסיימי :)

עמבה17

New member
חחחחחחחחח

אני כנראה אאלץ להיות מאלה שצועקים: "אני מצהירה"... חחחחחח... זה נשמע מגוחך.... (אגב- אני דתיה) תודה על האמפתיה והסבלנות גבר גבר... (=

WrathAngel

New member
../images/Emo8.gif

אין בעיה אשה אשה

MrJTsGirl

New member
../images/Emo6.gifאשה אשה../images/Emo6.gif

קרעת אותי!!!! חחחחחחחחחחחחח

א1ט1

New member
חחחחחחחחחחח

גמני בנתיים דתי אז מה אני יצעק אני נשבע יעיפו אותי?

omeris

New member
גם לא נכון..

שוב, טירונות באחד מהבט"רים של מגל (זיקים, ניצנים, מחנה 80)..איזה סיכה יקבלו בדיוק? הרי מתפזרים בין המקומות.. אצלי בטירונות היה "מסע" בלאי של אולי קילומטר שבסופו היה שיעור על השבועה לצה"ל..רק מי שעושה טירונות יעודית (כלומר, שכל הפלוגה, מיועדת למקום מסוים) כמו טירונות בבה"ד 7 או בה"ד 10, אולי מקבל סיכה או משהו אחרי המסע..

schwinner

New member
מטכ"ל עושים 120 שזה הכי ארוך

וצנחנים 90. אגב ה120 זה נטו בלי אלונקות רק עם עשרות ק"ג על הגב

castroman

New member
מטכ"ל ידידי לא עושים מסע כומתה

של 120, הם אולי עושים מסע כזה בסוף המסלול שלהם - מה שנחשב למסע סיכה וגם היום הם עושים פחות.

castroman

New member
בימנו כבר מזמן לא עושים 90

בחי"ר, היחידים שעוד עושים אלה הצנפים (צנחנים) וזה לא בדיוק 90, כמו שפירטת, בכלל למחזורים שהיו בזמן ההתנתקות עשו בין 30-40 - והיום יש מגמה של הפחתה. מסעות ארוכים יותר עושים במסעות בתוך מסלולים של סיירות בדרך כלל וללא קשר לכומתה.

מה

עשיתי 00 [שבימינו זה כבר 01] ולא זכור לי מסע כומתה. האם קרו דברים מוזרים בזמן שישנתי?

WrathAngel

New member
תשובה

כל שעה יש מנוחה של איזה 7 דקות בעמידה (אסור לשבת ואסור להוריד ציוד) כדי לשתות, למלא מימיות, לשפצ"ר ציוד, להחליף פק"לים, להשתין וכו'. אבל יכול להיות שזה משתנה מיחידה ליחידה.

למעלה