מסע כומתה

poli55

New member
סיום מסע כומתה

אכן סיום המסע כומתה הינו בבית החייל כבר כמה שנים אנחנו מגיוס נוב 03 בעבר המשפחות היו מלוות את החיילים בק"מ האחרונים ובעקבות כמה מקרים של הורים שראו את ילדיהם בסיום המסע והגיבו קשה שינו את הכללים והחיילים מגיעים היום לבית החייל מתקלחים אוכלים ארוחה חמה עולים על א'(בקושי ) ומגיעים לגבעת התחמושת לטקס קבלת הכומתה בהצלחה

ברוכה הבאה, ../images/Emo49.gif ../images/Emo50.gif לבן

תשתדלי לקחת בקלות למרות שזה לא קל. אנחנו כאן בשעת לחץ וקושי, מוכנים לשמוע, לעודד ולנסות להרגיע.

מקטובי

New member
תודה תודה

תודה על המילים החמות והעידודים בדיוק כרגע חזרנו מהטקס כומתה היה מהזה מרגש חבל על הזמן הרגשתי כאילו אני עברתי הילד נראה בסדר יחסית פשוט לא יכול לעמוד על הרגלים אבלללל מצברוח בשיא כייף להיות אחרי ועכשיו מתחילים את הצבא האמיתי בכל אופן תודה תודה

poli55

New member
מקטובי מה קורה איך עבר הטקס

שלום לך מה שלום הצנחן איך עבר המסע מקווה שהכל טוב והיו הרבה פדיחות
תעדכני

מקטובי

New member
תודה

קודם כל על ההתענינות , כל היום בכיתי עד ששמעתי ממנו שגעתנו לשם התנפלתי עליו בלי לעשות חשבון לפדיחות וכמובן שהוא אמא די והטקס היה פצצצצה אני פשוט היה קשה לי להאמין שהבן שלי עומד במעמד המרגש בגבעת התחמושת ומקבל כומתה אדומה ונשבע אמונים למדינת ישראל אז כככככה ממחר הוא כבר שומר עלינו בגבול הצפון אני עדיין לא נרגעתי בקשתי בלב רק דבר אחד שכמו שבוא נשבע לשמור אמונים למדינת ישראל שישבע שישמור על עצמו למענו ולמעני

למעלה