מסע כומתה - שריון

מסע כומתה - שריון

היום עלו צפונה לרמת הגולן ומחר מוקדם מתחילים את מסע הכומתה לנו..
ההורים אמרו להשאר בבית אז מכאן רוצה רק לאחל לשריונר הפרטי שלי ולחבריו שיהיה מסעם קל ושתונח הכומתה השחורה על ראשם בגאוה גאה בך ואוהבת אותך ילד שלי

דורני

New member
../images/Emo24.gifמצטרפת אליך שריונאמא, הבנים יעשו זאת

ביחד. אגב, הם עדיין בדרך צפונה. אותי ממש עצבנו/אכזבו שלא שיתפו אותנו בטקס. מה לעשות, אני דחף כזו, אוהבת להיות בכל טקס וכל אירוע שקשור לילדים. ושוב, בהצלחה לכל השריונרים

בהצלחה לשריונרים במסע החשוב הזה

שיקבלו את הכומתה ויחבשו אותה בגאווה הראויה לחייל המפואר הזה.

ח י ה א

New member
בהצלחה לשריונרים -

דורני גם אותנו לא הזמינו למסע כומתה והיה מאכזב ... הטקס היה לאחר שבוע.........

rona4020

New member
לשריונאמא ולשריונר שלה...

מזל טוב לקבלת הכמתא,אכן יום של התרוממות נפש לא פייר ולא ברור למה,לא "חוגגים " את זה עם ההורים.

לכל השואלים

גם אנחנו לא הבנו למה מסע כומתה ללא הורים גם קבלת הכומתה נעשית ללא הורים מנסיון של הבנים לברר הבנתי שמאחר והחטיבה מיועדת לרמת הגולן הוחלט לעשות את המסע ברמה ועקב המרחק והקושי של הורים להגיע הוחלט לוותר עלינו ועל נוכחותינו. מה לעשות הצבא הוא לא רק חלק בהתבגרות של הילדים אלא ואולי ואפילו יותר חלק מההתבגרות שלנו עצמנו לדעת לוותר על הילדים ולהבין שלא תמיד למרות הרצון נוכל להיות בכל רגע בחייהם

ובעיקר תודה לכולם על הברכות

ואם הכל הולך כשורה מחר בסיום המסע ולאחר קבלת הכומתה יוצאים הביתה לשבת שבהמשכה רגילה (ראשונה )

סמדר בנ

New member
ברכות לשיריונר

הם עכשיו כנראה כבר לקראת סוף המסע. היום יחזור הביתה עם כומתה שחורה חדשה
. מרגש.

מאקי

New member
בטח כבר לקראת סיום.... והתארגנות..

ואולי זו הפעם האחרונה לעוד הרבה זמן שיהיו בגולן.... גדודי 188 לפחות נמצאים מעט מאוד בבסיסי הבית.. מקווה שישנת קצת.. מאודדדדדדדדד מרגש... שבת שלום... ורגילה ארוכה מאמא של שריונר..

יונית7

New member
ברכות לשיריונר לרגל קבלת הכומתה!!

הצלחה בהמשך, ושיהיה לו שרות קל ונעים!!!

למעלה