מסע השמצה כנגד מיקי אקרמן

מסע השמצה כנגד מיקי אקרמן

ראשית, בחרתי בעילום שם היות ובעבר חוויתי דברים לא נעימים כי הבעתי דעה.... ולגופו של ענין... מרגיז מכעיס ומקומם אותי שכל מפגש עם תומכי יחד בתנופה קושרים את חזונם עם אמירות נגד מיקי . כל משפט מסתיים בלמה לא לבחור במיקי. גם בחוג בית בו הייתי כך היה. ביטויים כמו : פתק למיקי כמו פתק לפח, מיקי התנגד בכל הצבעה שקשורה לקידום הישוב , מיקי לא ראוי ... ועוד כהנה וכהנה הגיגים. אני מודיעה כי אני תומכת במיקי ולו בגלל מערכת הבחירות הנקייה . גם כנגד לכלוכים גסים הוא לא מתקפל ולא מוריד מערכו ומחזיר. די. !!! שימו לב... רק מיקי מצורן ... הוא ישר והגון.... שמעתי מתומך של גולברי משפט שגרם לי שוק.... ציטוט :"מיקי ישר מידי..... וראש מועצה צריך להיות קצת תחמן.....". אני שואלת! מה עדיף?? יושר או תחמנותשאינה ראויה?

dahang

New member
הגינות ויושר בפוליטיקה

כמועמד מספר 2 של מיקי אקרמן - אני שמח לשמוע שמיקי לא מתאים" בגלל יושרו" וזאת אומר תומך של גולברי, אני הצטרפתי למיקי בגלל תכונה זו בין יתר התכונות שלו כגון-שקיפות אמיתות וכנות אלו הם התכונות שצריכות לאפיין פוליטקאים, גם אני מקבל מהשטח הערות מה אתה צריך כאב ראש,אתה אדם ישר הוגן ולא מתאים לך פוליטיקה ברצוני לציין שיושר זה לא מילת גנאי והגיע הזמן שיצטרפו עוד אנשים הגונים וישרים לפוליטיקה על מנת לשנות התפיסה המעוותת לצערי כיום יושר אמינות וצדק נתפסים כחולשה ככל שיצטרפו אנשים ישרים כן ייטב לפוליטיקה בישראל....... גבי דהן

טווול

New member
מסכימה איתך גבי ועדיין מאמינה

שהיושר וההגינות מנצחים תמיד... בתור בת של ראש מועצה לשעבר שהרים מועצה מגרעונות קשים,ששמר על ניקיון כפיים לאורך כל כהונתו אני יכולה רק לומר שבזכות יושרו והגינותו הוא נבחר אוטומטית לעוד קדנציה ורצו אותו גם לקדנציה נוספת... זה אמנם היה בשנות ה-80 אך עדיין נשארה בי האמונה בדרכו של אבי. יש הבדל בין לדעת לדבר יפה ולדחוף את כל העשיה שלך לדקה לפני הבחירות לבין לקחת מועצה בעיתית כמו קדימה צורן ולדאוג באמת ומכל הלב להביא אותה למקום בו האיחוד יהיה גאווה ולא מפולת... רולי

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif שלא נשארים כלים לגטימים

פונים אל ההשמצות ואל האיומים ... על מיקי ועל המזוהים איתו . אני גאה להיות תומך של האיש היישר הזה ששם את טובת היישוב מעל לטובתו האישית ואני מתכוון להיות ביישוב הזה עוד הרבה שנים ...כך ש...אחרי הבחירות יהיה נעים מאד

Honesty is the best policy

בנג'מין פרנקלין אמר את זה וידע מה הוא אומר. אייב (הישר) לינקולן פיתח את זה והסביר שאפשר לעבוד על כל האנשים חלק מהזמן או על חלק מהאנשים כל הזמן אבל אי אפשר על כולם כל הזמן. אם גולברי תחמן זה אולי נותן לו הישג מקומי קטן במשהו שולי אבל לא יוכל לאפשר לו להצעיד את הישוב קדימה. אני מקווה שרוב האנשים מבינים את זה. (גדולי האומה האמריקאית מתגייסים למערכת הבחירת שלנו
)

למעלה