מסע הרכש שלנו ...

האדרים

New member
מסע הרכש שלנו ...

ביום שישי היינו בכפר-סבא. החלפנו 2 פאזלים (4,000 ו-2,000) בקולקציה חדשה: פאזל ה"חיים" בגירסת הלייט - 3K 2 פאזלים של 1,000 (קישורים מצורפים) 2 פאזלים של 500 (קישור אחד מצורף והשני, תיכף תבינו ...) בלי לשים לב, מסתבר שכ-ו-ל-ם מחברת EDUCA !!! החלפה מושלמת: 6,000 תמורת 6,000. ולגראנד-פינאלה: אתמול (שבת) אחה"צ אדר-ב' (אוטוטו בן 7 וחצי) פתח את פאזל ה-500. היום בערב, הפאזל הושלם!!! מעל 90% הורכבו על ידו, מבלי להסתכל בכלל בתמונה !!! וללא המסגרת, שהורכבה לקראת הסוף ע"י אדר-א' ... כפי שתוכלו להתרשם, זה פאזל חמוד להפליא ומהווה מקצה מוקדם ל"חיים" היות והוא מופיע בחלקו השמאלי של הפאזל הגדול. *** למען הסר ספק, הילד הספיק לבקר בבי"ס לשחק עם חבר ובין לבין גם הרכיב, כשהטלויזיה ברקע ...

jocie1

New member
הערב ראיתי את הפאזל שאדר-ב' הרכיב

תתחדשו על הפאזלים החדשים שלכם. תהנו...תמונות יפות מאוד. בדקתי עוד מהמלאי של החנות.היה לי בדיוק חמש דקות עד הסגירה..מקווה להגיע חזרה מחר, לבחור את הבא הבא בתור.

האדרים

New member
והנה הקישורים לשאר הפאזלים ...

משום מה לא נקלטו בהודעה המקורית

ssyוM

New member
../images/Emo13.gif תתחדשו ../images/Emo70.gif יפים ../images/Emo70.gif

ssyוM

New member
../images/Emo106.gif

למה אני לא מופתעת
... נו...אפשר להביא אליכם חלק אחד-6K של "החיים"

האדרים

New member
חברי הפורום, להתעורר!!

דור ההמשך מפליא בביצועיו (ראו פירוט בהודעה קודמת) ואנחנו לא רואים את מנת העידוד והפרגון המגיעים לו. יאללה, להתחיל לעבוד.......

jocie1

New member
כל הכבוד על ההספק של ה- 500 חלקים

תמשיכו כך...

רותה25

New member
אדר ב' היקר? ../images/Emo8.gif

רק בן 7 וחצי? הרכבת פאזל של 500 חלקים? וכמעט לגמרי לבד?? ובזמן כל כך מהיר? כל הכבוד
בקרוב תוכל לסיים למשפחה את הפאזל של ה-5000 שמחכה לישועה
באמת כל הכבוד. לילד בגילך זה מצויין המשך כך

noale noale

New member
אה... סליחה - אני רק שאלה

בעצם שתיים
בתור "מציצה" לעיתים, חובבת פאזלים שאין לה זמן להרכיב, שלא לדבר על מקום להרכיב
אז השאלות שלי הן: 1. מה זה "פאזל החיים" המדובר? 2. מה זאת אומרת "החלפה"? החלפות הין חברים שלהם "אוספי" פאזלים? או "ספריה" של פאזלים? - חנות שמקלבת פאזלים משומשים? או... אופציה אחרת שלא חשבתי עליה? ותודה מראש

noale noale

New member
החיים...

אז, לפחות על השאלה הזו כבר עניתי לעצמי ע"י חיפוש מהיר בפורום. דבר ראשון - כל הכבוד על המיזם
תבורכו על הרעיון דבר שני - אמנם מזמן לא הרכבתי.. אבל... בזמנו הרכבתי פאזלים בגדלים של עד 2000... אשמח להצטרף לצוות הרכבה אם וכאשר תתחילו (וכמו כן להשתתף בעלות) אם כמובן - אתם מקבלים גם "אורחים לרגע" אל הפרוייקט הזה... כי הבנתי שהוא מיועד בעיקרון לחברי הפורום ואם לא... שיהיה בהצלחה...

jocie1

New member
ברוכה הנמצאת ...תשובות:

פאזל החיים מגיע גם ב- 3000 חלקים שהיתה הרכישה האחרונה. החליפו פאזל עדיין סגור באריזה המקורית בפאזל אחר. עלתה בעבר רעיון של החלפת פאזלים בין חברי הפורום, גם קינת פאזלים מחברים אחרים בפורום

למעלה