מסע במנהרת הזמן

רוני471

New member
אני לינקות רוצה להיות שוב תינוקת|מו

זה גיל יפה כולם אוהבי אותך ומפנקים אותך,ודואגים לך ,אתה ללא בעיות דאגות ,יש לך תמימות מלאכית כזאת ,כל יום אתה מגלה ולומד משהו חדש ומרתק,עור הפנים ניראה משגע, את יפה בעיני כולם ,אני יכולה לרשום מיליון סיבות רוני

אניטהא

New member
לשנת 87

אפשר גם קצת לפני כשעו הייתי חטובה... (אל תשימו לב זה המשבר בדיאטה)חחח

הייתי רוצה...

הייתי רוצה לחזור לימי התיכון זו התקופה הכי יפה בחיים... מסיבות,יציאות כיף כיף וכיף... שלא לדבר על 10 ק"ג פחות... התמונה הזו מזכירה לי את התקופה ההיא... אח...זיכרונות...זיכרונות...

תגידו אני היחידה שנהנית מההווה

לא רוצה לחזור אחורה. שונאת את הילדות ואת גיל הנעורים, התחלתי לפרוח אחרי הצבא. ונכון היום די שמנה אבל נהנית מהחיים הרבה יותר. וכמובן איך אפשר לתאר את החיים בלי שני הילדים המדהימים שלי.

אני איתך

גם אני לא סבלתי את תקופת התיכון ובית הספר. הצבא היה נחמד, בידיע שיגמר, לאומתו חיי האוניברסיטה.... אולי אלהם הייתי חוזרת, כולה שנתיים אחורה. למרות שגם היום טוב לי ואף יותר. יש לי הרבה יותר שלי (בעל, בעלי חיים, ביית, הרבה ב-ב')

maybesure

New member
מותר לחזור קדימה?

לחזור לאחור?? ואני תמיד אומרת "כשאהיה גדולה אז.." ומסתכלת רק קדימה. בתיכון הייתי מאוד שקטה ואף אחד לא ספר אותי ממטר חוץ משתי חברות טובות. בצבא התאוששתי ועשיתי מטאמורפוזה של קבלת המון ביטחון, אבל בנות... מה אגיד לכן? החיזורים האמיתיים התחילו אחרי גיל 40, והעתיד עוד לפניכן! לא שאני נענית לחיזורים האלו, אבל מה לעשות והם ישנם? אני לא חושבת ש 10 קילו משנים בכלל, אף שמשקלי נשאר כשהיה בתיכון והמבנה שלי רזה מטבעו. אבל זה משהו אחר כנראה שמוקרן, גישה חיובית לחיים, לא מתלהמת, הכל באיזי וקול, לא שונאת או כועסת על אנשים, לא מקנאה, ובכלל חיה בשלום עם עצמי ועם הסביבה. מפרגנת לעצמי ולאחרים. קוראים לזה נינוחות. במפגש של ליל חמישי קיבלתי ים מחמאות, גם מהבנים גם מהבנות, ולא נראיתי שונה מבכל יום אחר. אז למה לי לחזור אחורה?

ShirShir

New member
לבש"אש../images/Emo26.gif

לבטן של אמא שלי
ולהנות מכל רגע של שקט בין מי השפיר ולא לדאוג ממה יחכה לי בעולם הזה, בחוץ...

Miss פטל

New member
בשביל לשנות משהו?

אז הייתי חוזרת לשנה שעברה, כי הייתי עושה כמה דברים בדרך שונה: הייתי מנסה להיתקבל לאוניברסיטה ישר אחרי בי"ס ולא מבזבזת שנה, כי פשוט אז לא ידעתי שזה אפשרי. ואם לא הייתי מצליחה אז הייתי עושה שירות לאומי בשנה הזאת. ואם בשביל לחוות משהו שוב אז לא רוצה לחזור, כי תמיד היה לי טוב אבל ההווה הכי שווה

lilaaa1

New member
הייתי חוזרת ל

לפניי 3 שנים כשהכרתי את החבר.... אבל עם השכל של עכשיו....

lili81

New member
נטולת דאגות../images/Emo35.gif

אני הייתי רוצה לחזור לגיל 16-18 שכל שבוע הייתי יוצאת למסיבות משגעות באלנבי מתלבשת מסיבתית לגמרי .. דעות נעריות לגמרי.. ובלי שום דאגות .. אבל מצד שני כל חיי חיכתי לרגעים אלה.. לחיי עכשיו.. בעל אוהב..מקסים..מתוק..שבלי לאכול אותו..וכך אני עשה שהוא יחזור
בית שהוא רק שלנו.. עבודה מסודרת.. ובקרוב גוזלים קטנים.. זה כל מה שביקשתי אז בעצם להישאר היכן שאני.. ולא לעבור הכל מההתחלה...

dominogrose

New member
אני הייתי רוצה לחזור ל 4.10.04

ההופעה של משינה בקיסריה!!!!!!
ועכשיו באמת... הייתי רוצה לחזור לתקופה שרק הכרתי את חבר שלי... תקופה כל כך טובה, כל כך מתוקה.

הייתי רוצה לחזור....

אולי לסיום האוניברסיטה. אבל רק עם השכל של היום, לשנות דברים (ועם מספר הטלפון של בעלי
). במחשבה שניה, ככל הנראה הייתי חוזרת על אותן טעויות
אז טוב לי איפה שאני עכשיו

ענתי 10

New member
לא הייתי רוצה לחזור לשום מקום

טוב לי כאן, עם בעלי, עם הילדים שלי. אבל אם הייתי חייבת לחזור - הייתי חוזרת לכיתה ד', לאהבה הראשונה שלי

למעלה