מסע בין כוכבים.....

אוב

New member
מסע בין כוכבים.....

למה לא משדרים את שאר הסדרות..... בסדרה כמו הדור הבא או חלל עמוק תשע... או סדרות מדע בדיוני\פנטזיה בכלל... ברגע שוויאג'ר (הפרקים החוזרים בפעם המיליון) תגמר וקרניבל שכבר נגמרה אין לצופים שאוהבים את ה ג'אנר (אני לא מחשיב את פארסקייפ) עוד מה לראות :( וחבל י ש עוד המון תוכן שלא הוצג בערוץ ועוד סדרות מאותו עולם שאף אחד לא תורך לרכוש וחבל.... זה מאכזב לא רק אותי אלא אני מאמין קהילה שלמה של צופים.... אז השאלה שלי היא למה?

G I L R IV

New member
אפשר כבר להחליף את הוויאג'ר

תרכשו בקרוב -את אנטרפרייז עם סקוט בקולה אפשר לשבץ הזה בשעה הרגילה של וויאיג'ר כול יום ושידור חוזר מה דעתכם ?

אוב

New member
ערוץ 10

נראה לי ש לערוץ 10 יש את הזכויות לסדרה הזו..... :(

G I L R IV

New member
אבל נראה לי שזה עכשיו זכוית חופשיות

כי ערוץ10 שידר את עונה1 ן2 ? ועונה3 הוא הפסיק את שידוריו של הסידרה הכי נצפית בתבל אני לא יודע למה - לטענת הערוץ זה לא מביא להם רייטנג כי בכול וכה .. שמו הזה בשישי לYES+ אם היא תרכוש את עונה3 אפילו אתם לא יודעים כמה כותבי הפורום בכול האנטרנט יודו לכם
אני גם חשבתי שערוץ10 אולי שמה כי נועה תשבי משתתפת באחד הפרקים האלו אבל צר לי על ערוץ10 שככה לא רכש והפסיק את זה

אוב

New member
ובכלל חבל..... :(

לפי דעתי כל רשתות השידור בארץ לא מעריכים את ה ז'אנר ו יס היו האור בקצה המנהרה וחבל שגם אור זה יכבה בסופו של דבר . היום אף חברה לא מחזיקה בזכויות היוצרים ל מסע בין כוכבים הם סתם מעלים אבק באיזה ארכיון וממתינים שישדרו אותם בארץ וישמחו את הצופים!!!!!!!!

assafTV

New member
הם לא מעלים שום אבק

או שיש זכויות שידור או שאין. כאשר גוף שידור כלשהו רוכש סדרה הוא לא רוכש את הסדרה, הוא רוכש זכויות הקרנה מוגבלות בזמן. לאחר שפג התוקף הוא לא יכול לשדר את הסדרה והן לא "מעלות אבק באיזה ארכיון" או "ממתינות שישדרו אותן", כי גוף השידור פשוט לא מחזיק בזכויות עליהן וזה לא מתוך רוע לב או משהו. זו החלטה עסקית לכל דבר. ואם כל גופי השידור לא מצאו לנכון לרכוש את הזכויות על סדרות מסע בין כוכבים כנראה שאין לזה ביקוש כזה גדול או שעלות הזכויות לא משתלמת להם ביחס לקהל שיצפה בהן. אפילו בארה"ב ביטלו את "אנטרפרייז".

G I L R IV

New member
אבל בכללי יותר

ערוץ10 קונתרטי הוא רכש את עונה הראשונה והשניה כשהם ?היו בטלויזיה כבר הם היו משודרות בארה"ב ערוץ10 אני חושב שלא ידע שמביימים עונה3 ?מההתחלה בטח הוא רכש את עונה1 .2 ;;וכשזה היה בערוץ10 ישראל10 באמריקה התחילו לביים את העונה3 של אנטרפרייז ואז ערוץ10 לא רכשה תשלישית לפחות את עונה3 כששמענו שנועה תשבי תשחק באחד הפרקים ?,אני חשבתי שהיא תרכוש מיד כמו שהיא רכשה במקום את אקי אבני בבכורת הסידרה הניצפת 24 וזה גורם כבוד נורא גדול שישראלי ליד התותחים של הוליווד ולא משנה מה ערוץ10 עכשיו נהיתה מנייקית לצופים שלה ----------------------------------------------------------------?

למעלה