"מסע בחירות"

STIVENZ 426

New member
"מסע בחירות"

הסתיים עכשיו בערוץ 24. ועכישו מתנגן לו מן ספיישל מאיר.. וזו הגדרתי ל"חג שמח".
כן ירבו. ס.

naujohn

New member
ותודה ליואב

תודה ליואב רגע ויש לי שאלה... מישהו יודע האיכה ניתן להשיג פוסטרים של מאיר, אני בהופעה אחרונה ניסית לבקש מהרוכלים אשר מכרו שם את שלל החומר לתת לי את פוסט הפרסומת למיטב אך הם סירבו אולי שירז יכולה לעזור..:) אני יודע שזה לא לרוח מאיר כל הסיפור הזה סביב פוסטרים ומסחור של האטריבוטיקה אך אני חייב את זה לפנטאון הפרטי שלי חג שמח!!

novemberain

New member
לאאאאאאאאאאא../images/Emo10.gif

למה לא ידעתי? ולמה אני לא רואה טלוויזיה? ולמה בדירות שירות אין ערוץ 24? ולמה אני עובדת גם בחגים? ולמה אני גם עובדת יותר מידי? ולמה למה למה? אוף לפחות החורף מתקרב! וחג שמח

naujohn

New member
הקלטתי את הספיישל מאיר

עלה בידי להקליט את רובו של הספיישל מאיר אריאל כולל וידאו קליפים שונים.. כרגע זה נמצא אצלי בפורמאט מפג וזה לוקח הרבה אך בקרוב אנסה להעביר את זה לפורמאט נוח יותר כל החפץ אוכל למסור לו הקבצים בחלק אמצעי אלקטרוני שיבחר

naujohn

New member
עזרה

טוב אז ככה ההקלטה של המסע בחירות יצא בשלוש חלקים החלק הראשון נדפק ולא רואים אותו טוב שאר החלקים בסדר כמו כן יש בידי כמה וידאו קליפים הבעיה עכשיו כזאת האם יש למישהו תוכנה טובה להפיכת המפג שזה פורמאט גדול ולא איכותי לפורמאט וידאו טוב יותר ?@#! divx? כמו כן אני צריך תוכנה שתוכל לחבר את החלקים ולמחוק את הפירסומות באמצע

המשפחה תשמח לקבל עותק

שלום, גם אנחנו היינו קצת מופתעים מקליפים מסויימים שלא ידענו שקיימים!! אז מאוד נשמח לקבל עותק בפורמט של די וי די לצפייה. אם זה אפשרי אז נשמח מאוד. תודה בכל אופן, שירז

ARISTO100

New member
האם יש סיכוי

ליצור איתך קשר ולקבל את הספיישל? תודה מראש

למעלה