מסע בוגרים- משוב

מסע בוגרים - חנוכה 2007

קודם כל,היה מעולה!!! כל הכבוד לכל מי שאירגן,לכל מי שעשה,ולכל מי שהגיע.:) אני אישית מאוד נהניתי,למרות שלא היו כלכך מסלולים,אבל היה מסלול אחד + רכיבה על גמל ממין נקבה. בכל מקרה,נחל צפית היה מסלול מוכר,ולא קשה במיוחד,למרות שנתקעה בו אחת הקבוצות,אבל זה קורה גם לטובים ביותר שבינינו. היה כיף לעזור לאלה שלא ידעו,וגם לאלה שלא ידעו איך לעבור בסולמות,וגם לעזור לאלה שקצת נלחצו ממנו. העברתי את כל שלושת הקבוצות על הסולם,ונהניתי לומר שלום לכל אחד ואחת מכם ומכן ולעזור לכם ולכן לעבור אותו בשלום. האוהל המחומם והמים החמים במקלחות זה דבר חיוני,שאני לא התרגלתי אליו בטיולים אחרים,ועל כן אני חייב להודות שהייתי שבע רצון בשל הדברים האלה. הרכיבה על הגמלים הייתה דבר שאני לא חושב שהייתי עושה איי פעם אם לא הייתי מגיע למסע הזה,למרות שלטייל על גמל זה לא הכי נוח,ועכשיו אני מבין מדוע גמל היה מועיל בימי התנ"ך לאנשים לשים עליו את כל הדברים הכבדים שלהם,ופשוט לקחת אותו איתם לדרך. בקיצור,היה לי ממש כיף: לטייל,להכיר,לעזור,ולהיות במסע בכלל. בשביל שמירת קשר עם כולכם: איי סי: 255756045 מסן: [email protected] אימייל רגיל(לא מסן) : [email protected] רציתי גם להוסיף תמונה,אבל אני לא מוצא כלכך כרגע. אולי בהמשך למי שלא הבין מי אני,אז תגידו ואני כבר אמצא,ואשים. אם לא תגידו,אז אני לא אשים.:) בברכת תל-חי, הבית"רי, ליאור רביבו.:)

מסע בוגרים- משוב

היה לכם מספיק זמן להשלים שעות שינה.. עכשיו הגיע הזמן למשב (ובלי ירידות על אנשים כאלה או אחרים בבקשה)

מנדה1

New member
ואוו מסע בוגרים...../images/Emo13.gif

היההה פשוט מדהים..
אין מילים לתאר בכמה השתפרו הדברים מאז מחנה סוכות.
המים החמים במקלחות,האוהל המחומם ובכללי האווירה הייתה שונה,נוחה,ופשוט גן-עדן לעומת מה שיתרחש במחנה סוכות. הכרתי חדשים מהמון מעו"זים וזה ממש שימח אותי.. אני תמיד בעד להכיר אנשנשים חדשים. היה איזה יום שלא הלך כמו שצריך מבחינה של חברים והקבוצה שלי אבל במבט לאחור אולי לא הייתי רוצה שזה ישתנה.. לפעמים שיבואו חובה למצוא פיתרון לבעית החימום באוהל כי במגורי הבנות היהההה פשוט קפוא בזמן שהבנים ישנו להם בנחת..
בקיצר המים האוכל האנשים והמסלולים היו מדהימים.. הגמל שלי היה אחד המצחיקים והחלטנו שאנחנו מתחתנים ... חחחחח XP ;] היה מדהים!!! :) כיך היה לראת שהסגל לא הכי נוקשה .. מבין שכולנו בני אדם.. שלפעמים לא כולנו יכוליםם או אפילו רוצים לישון .. ושמותר לנו לדבר עם המין השני מאוחר יותר משעה 11.. חחחחחחחח כאחראית קבוצה אני הבנתי כמה זה קשה אז אני לא מתלוננת.. :] בקיצ קיצורררררר היה מושלם!!!!!!!!!!!111 ואין מצב שאנילא חוזרת לשם פעם הבאה.. יאלה צ'או צ'או...

תיקון לאחד המשפטים

כתבתי: היה כיף לעזור לאלה שלא ידעו,וגם לאלה שלא ידעו איך לעבור בסולמות,וגם לעזור לאלה שקצת נלחצו ממנו. התיקון הוא: היה כיף לעזור לאלה שלא ידעו,וגם לאלה שידעו איך לעבור בסולמות,וגם לעזור לאלה שקצת נלחצו ממנו. אני מוסיף "חתימה" של כמה תמונות דיי ישנות שלי,כדי שתראו מי זה,למי שלא הבין מי אני בדיוק.:)

למעלה