ליאור רביבו007
New member
מסע בוגרים - חנוכה 2007
קודם כל,היה מעולה!!! כל הכבוד לכל מי שאירגן,לכל מי שעשה,ולכל מי שהגיע.
אני אישית מאוד נהניתי,למרות שלא היו כלכך מסלולים,אבל היה מסלול אחד + רכיבה על גמל ממין נקבה. בכל מקרה,נחל צפית היה מסלול מוכר,ולא קשה במיוחד,למרות שנתקעה בו אחת הקבוצות,אבל זה קורה גם לטובים ביותר שבינינו. היה כיף לעזור לאלה שלא ידעו,וגם לאלה שלא ידעו איך לעבור בסולמות,וגם לעזור לאלה שקצת נלחצו ממנו. העברתי את כל שלושת הקבוצות על הסולם,ונהניתי לומר שלום לכל אחד ואחת מכם ומכן ולעזור לכם ולכן לעבור אותו בשלום. האוהל המחומם והמים החמים במקלחות זה דבר חיוני,שאני לא התרגלתי אליו בטיולים אחרים,ועל כן אני חייב להודות שהייתי שבע רצון בשל הדברים האלה. הרכיבה על הגמלים הייתה דבר שאני לא חושב שהייתי עושה איי פעם אם לא הייתי מגיע למסע הזה,למרות שלטייל על גמל זה לא הכי נוח,ועכשיו אני מבין מדוע גמל היה מועיל בימי התנ"ך לאנשים לשים עליו את כל הדברים הכבדים שלהם,ופשוט לקחת אותו איתם לדרך. בקיצור,היה לי ממש כיף: לטייל,להכיר,לעזור,ולהיות במסע בכלל. בשביל שמירת קשר עם כולכם: איי סי: 255756045 מסן: [email protected] אימייל רגיל(לא מסן) : [email protected] רציתי גם להוסיף תמונה,אבל אני לא מוצא כלכך כרגע. אולי בהמשך למי שלא הבין מי אני,אז תגידו ואני כבר אמצא,ואשים. אם לא תגידו,אז אני לא אשים.
בברכת תל-חי, הבית"רי, ליאור רביבו.
קודם כל,היה מעולה!!! כל הכבוד לכל מי שאירגן,לכל מי שעשה,ולכל מי שהגיע.