מסעדת Bukaroo - רעננה

גם את אלו צריך

אני מניח.
בגדול מסעדה טובה זו מסעדה טובה, קופי פייסט או לא, זה כבר משהו אחר...
פשוט לא מושכת אותי להגיע, למרות שכנראה אלך לתהות על קנקנה בכל מקרה בעתיד, בעקבות המהללים.
יש לי זוג חברים שמאד אוהבים אותה (גרים די קרוב) והם לא פראיירים, אבל זה מאד יכול להיות בגלל שזו אופציה שפוייה בקרבת הבית.

אשמח לשמוע את דעתך אם תאכל שם.

אנחנו היינו שולחן של 6 בעסקית צהריים והיה 'בסדר' לא מעבר לכך, לדעת כולם. אולי בערב יותר מוצלח, אם כי התפריט אותו תפריט.

נראה טוב אבל

מוזר שחצי מהנתחים בארוחת הטעימות במקום שמתהדר באדרת ברביקיו הם בכלל לא. על פניו נראה כמו העתק של הקונספט מאלבאמה, כאשר גם שם יש שעטנז של גריל וברביקיו.
מתי מישהו יכין פה בארץ בריסקט כמו שצריך?
חוץ מזה הברוסט טלה נראה מעולה.

כי למרות הכל

זה עדיין לא בדם שלנו הסגנון הזה.. אולי בעתיד מישהו ירים את הכפפה.
ד"א מקומות BBQ רציניים מאד סטייל ניו אורלינס וכאלה מפעילים מעשנות וכיוצ' כל הלילה ועוד... זה לא דבר של מה בכך.

לגבי הבריסקט, לדעתי יש כזה בתפריט, לא טעמנו ממנו..

כנראה שאתה צודק, בעיניי פונדק דה לוקס כן בכיוון הנכון

אם יש בריסקט זה כבר יותר מעניין.
אני מסכים שלהשגיח על האש כל הלילה זה לא פשוט, מניח שבארץ יעשו לזה אאוטסורסינג לאיזה אריתראי.
ניו אורלינס היא לא האורים והתומים בכל מקרה, בארה"ב מדברים על שלושה זרמים מרכזיים, טקסס, ממפיס וקרוליינה, אנחנו עוד רחוקים מזה שנות אור.

הבשר טוב המחיר מופרז

הבעלים של המקום מפיעל גםפ את המעשנת בימי שישי בכניסה לבצרה, במחיר של 19 ש"ח ל-100 גרם לנתחים יקרים המחיר משתלם אבל במסעדה המחירים נמצאים בקצה העליון של הסקאלה לטעמי ולא מספקים VFM מספק, הבעייה נמשכת גם בצהרים מתי שהמקום נמצא מתחת למשרד שלי אבל כמות האנשים שמגיעים לאכול שם זעומה בגלל המחיר הגבוה וחבל....
באזור יש כמה מקומות שמציעות ארוחות בשרים מטורפות במחירים דומים אבל עם אווירה הרבה יותר טובה- אלבמה בנתניה והמעשנת שעושה אירועים במנחת עין ורד ושניהם מציעים אווירה מדהימה ושונה.
לגבי המתחם- לצערי הוא שומם לגמרי בערבים ועדיין לא מציע אלטרנטיבה לבילוי נעים בערב, אני זומם כבר הרבה זמן להקים משהו בקיוסק הבטון שנמצא במרכז המתחם

Mayble

New member
היי דוקטור

אשמח לשמוע מהי המעשנת בבצרה? כמה? למה? מתי?

או בקיצור - שווה קפיצה?

מדובר בדוכן קטן בימי שישי

בכניסה הדרומית לבצרה צמוד לירקניה שנמצאת שם, הוא מוכר נתחים לקחת או לאכול במקום מהמעשנה כשאר בדרך כלל יש סינטה, ספריבס טלה ועוד כמה נתחים במחיר של 19 ש"ח למאה גרם ופרגית במחיר יותר זול, כמה פעמים קניתי שם נתח יפה בדרך חזרה מטבילת בוקר בים והבשר היה מעולה ובמחיר טוב (250 גרם סינטה מעושנת ב-50 ש"ח זה לא רע...)
לא הייתי מגיע במיוחד אבל אם את באזור זה יכול להיות נחמד.
כמו שכתבתי והמלצית כבר לא מעט פעמים אלבמה והאירועים של המעשנת במנחת עין ורד מומלצים בחום וראויים לנסיעה מיוחדת

גסטרו

New member
גם חברתי "העורכת" שבחה מאד את המקום ואמרה שפרגית כה טעימה

לא אכלה מעודה
האם אפשר לקחת רק סינטה ופרגית או שחיבים את כל הדיל ?

gadisas

New member
עיסקיות

מבחינת עסקיות בצהרים - יקר מאוד ולא מספיק מגוון.
אין מספיק עיסקיות במחיר סביר.
&nbsp
לדעתי רוב הלקוחות של המסעדה הם לקוחות עסקיות בצהרים, כך שללא גיוון התפריט בצהרים אני לא צופה לה עתיד מזהיר, בעיקר שהיא יושבת ליד קיטו אקפרס, שולה ואייר קפה

למעלה