מסעדת 24 רופי

shar75

New member
הכי טובה שאכלתי בה בהודו.....

אין על המלוטרה !!!! מצד שני אני גם פעם בשבוע לפחות אצל אורי ב- 24 רופי ( יום ראשון סרט??? ) ופעם אחת אפילו לא התאכזתי... טאלי כמו שטאלי צריך להיות.....ואפילו הבאתי לשם הודי שהתארח אצלי בארץ, והוא אמר שהואכל בה מאוד מאוד דומה לאוכל שהוא אוכל בבית...... אובייקטיבית כמה שניתן, יש לי סנטימנטים ל- 24 רופי גם בגלל הרגשת הבית... ההרגשה של הודו.

guymgk

New member
בישול

חבר טוב, גם אני הכנתי בבית אוכל הודי וגם אצלי בבית יצא ממש כמו בהודו לא, לא עלה לי 240 (לתיקונך אדון בעל מסעדת "24") רופי.

אוריכאן

New member
סתם בשביל העניין

את האורז קנית 6 רופי או ב60 רופי לקילו? והעדשים והירקות? שילמת על עגבניות 5 רופי או 50 רופי? תעשה חשבון נכון אחי, קח את כל ההוצאות שלך ותוסיף להם עוד 0 ואז תראה את מה שמבדיל את המטבע שלנו מהמטבע ההודי 0 אחד... ובגלל שאנחנו מסעדה הודית החלטנו להוריד את האפס לשם העניין בנוסף האם ידעת שאת המסעדה שלנו פתחנו אצלינו בבית ברחוב רופין 24? (רופין24 - 24רופי רואים את הדימיון)

מפרגנת לאללה

עוד לא הייתי, אבל שמעתי דברים טובים על המסעדה, גם על אספקט האוכל וגם על האווירה הניאו- הודית שיש במקום ולכן ללא שום עוררין החלטתי שיום יבוא (בקרוב) ואני אצא מעיר הבורות שבה אני חיה ואבוא להתארח במקום. דרך אגב, את הבאנג לאסי שלי אני אוהבת מחוזק...

עמית22

New member
גברת, לא לשכוח אותי

כשאת באה שלחי מסר ואני אבוא לגבות את הארוחה

guymgk

New member
תשובה לשואל

כשאמרתי חבר "אצלי בבית" התכוונתי לבישולים הודיים כאן אצלי בבית, בישראל. ובמחיר התבלינים והאורז בארץ, עדיין לא עלה לי רבע מ24 שקל.

aviron

New member
אפילו בשביל פרסומת סמוייה

צריך טיפת שכל. אבל כיון שזוהי פרסומת גלוייה - אז באמת לא צריך. אלק: " היום הייתי במסעדה הודית ממש גניבה. מגישים שם טלאי הודים כמו בהודו!! מורדים נעליים בכניסה , הנעליים נגנבות , יושבים על הרצפה כי אין תקציב לכסאות, וההרשה... תודו - חרה. מי שעוד לא נדפק , אז ממש ניצל. לא שווה יותר מ- 24 רופי." יללה, בחייתאק. אנחנו לא אוהבים שחושבים שאנחנו מטומטמים. תאמין לי, מא אורישם, אנחנו לא! ושתהיה לך שנה טובה.

אוריכאן

New member
חליק אחי

מה אתה חושב שלא יכולתי לשנות את השם שלי בכניסה לאתר? סה"כ אמרתי את האמת "אתמול הייתי במסעדה הודית ממש מגניבה" באמת הייתי שם גם אתמול ואני באמת חושב שזאת מסעדה מגניבה. בנוסף אני לא יודע כמה פלצני זה ישמע לך או לא, אני בכלל לא משווק את המסעדה, המוצר שאני מחלק חינם אין כסף הוא נתינה ואהבה. אני יכול לשאול אותך? אנחנו מכירים?

aviron

New member
לאכול אותך !!!

אבל אתה לא כשר. וזהו - אב'שלי
ואותך (ואת המסעדה שלך) לאבא !!!

aviron

New member
ואח שלי גם

וככה הוא נראה מתבכיין כשטמרים לו שהוא הולך עם אבא'מא לאכול "טאלי". (ווס-איס-דוס הטאלי?)

למעלה