מסעדת שף/גורמה

jennyy

New member
מסעדת שף/גורמה

שלום לכולם
חדשה כאן בפורום..
לבעלי יש יום הולדת ואני רוצה לקחת אותו למסעדה מפנקת, אנחנו גרים בדרום ואני מוכנה להגיע עד המרכז...
לבעלי רקע בבישול ומסעדנות ובגלל זה אני פונה אליכם להמלצה למקום טוב ואיכותי..
חשוב שזה לא יהיה מקום 'פלצני' אלא באמת שיהיו מנות מעניינות מחומרי גלם איכותיים, שהשירות יהיה ברמה טובה..

אני ממש רוצה להפתיע ואשמח לקבל את המלצותיכם..
תודה

jennyy

New member
תודה רבה

עברתי על רוב חוות דעת ונשמע מאוד מעניין..
אשמח לקבל המלצות נוספות לעוד מסעדות

מיתר44

New member
מצרף המלצתי לאואזיס

רימה אכן מפתיעה ולטובה. עקבי אחר הדף פייסבוק שלה.
היא משתמשת בחומרים שונים שמזדמנים לידיה. ולכן,
כדאי להיות מעודכן. פעם אלו פירות ים מיוחדים, פעם זהו
ירק או גבינה או דגה שמציתים את דמיונה לייצר ארוחה
סביב נושא.
בנוסף, המסעדה מאוד לא פורמלית. מאוד ידידותית והאווירה טובה,
בלי ליפול לכיוון של מחניודה, אם את מבינה את כוונתי.

FiReBall

New member
כדי לברר מה התפריט באותו ערב,

כי הוא לא בהכרח מתאים לכולם...

bruno01

New member
הייתי מוסיף גם את מסה לרשימה

בעיניי האוכל שם מאוד מעניין ומיוחד, והכי חשוב, מאוד טעים.

יהיו שיגידו שגם רפאל מתאימה. אני אוהב את האוכל שם, אבל נתקלתי בשירות לא טוב במיוחד, אז קשה לי להמליץ בפה מלא.

קחי בחשבון שארוחת ערב במקומות האלה היא לא עניין זול במיוחד...

מזל טוב!

פרונטו או כתית

אם אתם אוהבים איטלקי פרונטו היא מסעדת שף איטלקית ברמה גבוהה.
כתית תענה על דרישותייך בצורה הטובה ביותר אבל המחיר יהיה בהתאם.
הייתי מעיר שאם אתם חושבים על ארוחה רומנטית הייתי נזהר מאואזיס, המקום קטנטן ווהאוירה לא רשמית, אם כי האוכל מעולה.

החתולית

New member
אני הייתי הולכת על כתית

האווירה באואזיס לא חגיגית ואין בה אינטימיות.

מציעה שתבדקי את התפריט החדש של כתית.

bruno01

New member
עם כל האהבה לכתית,אני לא בטוח שזה מתאים לבקשה

היא ביקשה מקום לא "פלצני". אני לא מת על המילה הזו, אבל אם יש מסעדה שהיא מתארת אותה, זו כנראה כתית.

אני אוהב אוכל כזה, והלוואי שהייתי יכול לאכול יותר ממנו, אבל אני יכול להבין למה זה מרתיע או לא מושך הרבה אנשים.

jennyy

New member
שוב תודה על המענה

בעקרון הכוונה שלי הייתה למקום שבו התפריט יהיה מספיק מובן ושמהקריאה שלו אבין מה אני עומדת לקבל בצלחת..
שהמנות יהיו בגודל סביר ומשביע.. שהמחיר לא יהיה מוגזם ביחס למה שמקבלים, וברור לי כמובן שזה לא הולך להיות זול, פשוט שתהיה תמורה..
אני חסרת ניסיון בכל הקשור במסעדות יוקרה (אבל ממש אוהבת לאכול טעים ויודעת שגם בן הזוג מאוד מאוד יעריך..)..
אני אבדוק באינטרנט לגבי כל המקומות שכתבתם, מקווה יצליח לי

Gרר

New member
קודם כל מזל טוב

בכתית מבינים בתפריט כמעט כל מילה, אבל קשה מאד לדמיין איך כל החיבור של המרכיבים ייצא בצלחת. אני מאד אוהב אותה אבל יש בזה קצת מרכיב של הימור מבחינתכם...

מצטרף לדברים שחתולית כתבה על אואזיס. היא מסעדה שמאד יכולה להתאים למישהו שהוא חובב בישול אבל ליום הולדת אבל גם אני לא רואה בה מסעדה מתאימה לאירוע כמו יום הולדת.

אם עדיין לא הייתם במסה היא יכולה מאד להתאים. היא מסעדת שף מאד ראויה אבל קצת יותר down to earth מכתית. הדבר שהכי מפריע לי שם זה דווקא העיצוב הלבן שלה.. מצד שני יש כאלה שמתים על זה. ליום הולדת חשוב להקפיד ולציין שולחן צדדי ולא שולחן מרכזי.

jennyy

New member
...

אנחנו בעד מסעדות לא כשרות, אוהבים דגים ופירות ים,
הוא חובב של בשר איכותי ושילובים מעניינים, שלא יהיה אוכל רגיל אלא עם ניגודים במנה...

salo22

New member
זה רק לערב או יש גם סיכוי לעיסקית ?

כי לדעתי די לא נוח להמליץ לערב, במיוחד פעם ראשונה, ברמות מחירים שיש הים לארוחת ערב.. כתית, מסה, אחרים שאולי עוד הזכירו פה, הן בין היקרות ביותר אבל בהחלט ראויות. מסה לדוגמא - יכולה להיות חווייה יוצאת דופן לעסקית צהריים מיוחדת והמחיר משתלם יותר ביחס לערב. אבל זה בהחלט מקום "פנסי" למרות שאין שם קודים משמעותיים של מסעדות פנסיות באמת.
מסעדות מעולות בתל אביב שיגישו שילוב בשרי ודגי וגם יהיו לא מאוד רשמיות ומשתלמות ובעיקר מעניינות ? קצת קשה להעלות כאלו שבאמת יהיה סוג של קונצנזוס לגביהם, אבל תוכלי אולי לבדוק תפריטים וביקורות של מקומות כמו קיטשן מרקט, Aria, הוטל מונטיפיורי, המיזללה.. אם אתם לא רחוקים מירושלים אגב, יש כמה מקומות נהדרים שיכולים לבוא בחשבון..

jennyy

New member
תודה

יש לך אולי גם המלצות למשהו יותר דרומה...?
ירושלים רחוק לי, ולגבי העסקית שהצעת אם זה קיים בשישי/שבת אז זה מתאים ביותר!!

salo22

New member
מסה יש עסקית בשישי

וזה יכול להיות יופי של רעיון לאכול שם, אולי אפילו אחרי טיולון מוקדם יותר בעיר, רק להזמין מקום מספיק זמן מראש..

bruno01

New member
לעסקית השישי של מסה.

באמת מעולה וגם לא מאוד יקרה.
יש גם גרסא שלה בשבת, אבל היא מעט שונה וגם יקרה יותר. אפשר לראות את התפריטים בקלות באתר שלהם.

החתולית

New member
רעיון נהדר

אם אתם אוהבים אוכל וחומרי גלם, אתם יכולים לטייל קודם בשוק לוינסקי, או בשוק האיכרים בנמל תל-אביב, ואחר כך לאכול צהריים במסה.

אולי עסקית צהריים במול ים תבוא בחשבון מבחינתכם.

למעלה