מסעדת "שורי בורי"

maracuja

New member
מסעדת "שורי בורי"

שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בחווית הביקור שלי במסעדת "שורי בורי" - מסעדת דגים בהרצליה. הרי ידוע לכולם כי כי "שורי בורי" הינה מסעדת דגים בעלת שם טוב, לכן בשבת האחרונה (דהיינו אתמול) יצאתי אני וחבריי לחוות חווית אכילה אחרת (במובן החיובי של המילה). אולם, נדהמו לגלות כי כל הנאמר על המסעדה - שקר וכזב!!!! מסתבר, שסך כל הסלטים המוגשים לשולחן הסתכם בכ-שש צלחות קטנטנות המהוות מעין דוגמיות, שלא לדבר על סלט הירקות שאף הוא הוגש בצלוחית קטנטנה (על מנת להמחיש בצורה טובה יותר - מדובר בגודל צלוחית של ספל תה). סלט חומוס לא היה שם, ולגבי הלחם - רחוק מלהיות טרי. למה נאמר לי שהמסעדה הזו טובה?????

אני מאוד מתפלאת../images/Emo12.gif

זו אחת המסעדות האהובות עלינו. הג'בטות נאפות טריות במקום והסלטים אומנם ניתנים בצלוחיות קטנות (מאזטים) אבל ניתנים בלי הגבלה. נכון, חומוס אין - אבל הטחינה מצויינת. כנ"ל הקישואים ביוגורט, הצזיקי, איקרה, דג מלוח ומקרל מעושן, זיתים מצויינים, חצילים ובטח פיספסתי לפחות שני סלטים... מה שכן... אנחנו משתדלים לא להגיע ביום שבת בשעות העומס.

תמיר 8

New member
יש יתרון לצלוחיות הקטנות

רוב הסיכויים שלא תקבל את שאריות הסלטים של השולחן שזה עתה סיים לסעוד...קשה לי להאמין שהבעלים זורק לפח חצאי מנות של סלטים שנשארו.חבר שלי פתח מסעדה ובתחילה המלצרים פינו את יתרת הסלטים למיכל אשפה אסתטי למול הסועד.כמובן שלאחר זמן קצר הוא הבין שהוא הפראייר היחיד וחדל לנהוג כך.

שירלי6

New member
חווית אכילה אחרת?

שורי בורי לא מתיימרת להביא בשורה בתחום הקולינרי. זו מסעדה שבה הכל קורה מהר..אוכלים, גומרים הולכים. אני מאד אוהבת לאכול שם, תמיד תמיד טרי, הסלטים טעימים מאד תמיד שמחים להוסיף חינם אין כסף, שירות חביב וזריז.. חווית אכילה אחרת, לא תמצאי שם.. עבורי זה פתרון מצויין לארוחת צהריים עם ילדים בשבת של ים.

Forum User

New member
מי אמר?

מזמן לא פקדנו את שוריבורי, שהיתה פעם על תקן "מסעדת הבית" שלנו. פרשנו משם אחרי כמה ארוחות לא מוצלחות (קלמרי שטוגנו בשמן עמוק לא מספיק חם ושהיו ספוגים בו לגמרי, דג שיובש עד צאת נשמתו וכו'). הסלטים תמיד-תמיד הוגשו שם בצלוחיות קטנטנות, אבל תמיד בנדיבות, תמיד אפשר לקבל תוספת (בד"כ המלצר/ית מציעים אותה) ומה שצריך לדעת זה שאת ה"מיוחדים" (דג מלוח, פלמידה מעושנת) צריך לבקש ורק אז מגישים אותם. מכל מקום, בכל הדגיות המגישות סלטים לפתיחה, זו אמורה להיות מנת פתיחה ומכאן גדלה המצומצם. לא כתבת מילה על המנות העיקריות שאכלתם...

למעלה