מסעדת "פלסיו" בצפת

פיביס

New member
מסעדת "פלסיו" בצפת

וזה המכתב שהגיע אלי מחברתי על מה שקרה במסעדה. שלום, בסוף השבוע, אני ומירב היינו בצפון, והחלטנו לאכול ערב במסעדת " פלסיו" בצפת. מסעדה יוקרתית מאד (בשרית), בבעלות בחור צרפתי. אקצר ואגיע לשורה התחתונה; החזרנו את אחת המנות שלא היתה לשביעות רצוננו, המלצרית אמרה ש'אין בעיה' אך בסיום הארוחה קיבלנו חשבון הכולל את המנה שהחזרנו. המלצרית הראשית אמרה שהתוספת הזו היא 'באדיבות' בעל הבית. ביקשנו לדבר איתו, אך המלצרית טענה שהוא 'עסוק'. אחרי וויכוחים ועוגמת נפש, שילמנו ויצאנו. בלובי ישב בעל הבית הצרפתי וקישקש עם החברים שלו. לאחר דין ודברים (מאד מנומס מבחינתנו בהתחשב במצב) באנ גלית עם הצרפתי, הוא הגדיל לעשות ואמר שהוא מאד ישמח שלא אנחנו ולא החברים שלנו יגיעו למסעדה שלו. אז כדי לכבד את משאלתו, זכרו את השם ' פלסיו ' בצפת - יקר, אוכל ושירות מאכזבים ובעל בית כזה, מה צריך יותר? נ.ב. החברים שלכם הם החברים שלי, אז אל תתביישו להעביר את בקשת בעל המסעדה...

כוכה

New member
פלסיו בצפת - לא נגעתי

מזמן לא שיתפתי כאן, אך הפעם הרגשתי הכרח. זהו אימייל שקיבלתי זה עתה מחברה מוכרת ואמינה: בסוף השבוע, אני ומירב היינו בצפון, והחלטנו לאכול ערב במסעדת " פלסיו" בצפת. מסעדה יוקרתית מאד (בשרית), בבעלות בחור צרפתי. אקצר ואגיע לשורה התחתונה, החזרנו את אחת המנות שלא היתה לשביעות רצוננו, המלצרית אמרה ש'אין בעיה' אך בסיום הארוחה קיבלנו חשבון הכולל את המנה שהחזרנו. המלצרית הראשית אמרה שהתוספת הזו היא 'באדיבות' בעל הבית. ביקשנו לדבר איתו, אך המלצרית טענה שהוא 'עסוק'. אחרי וויכוחים ועוגמת נפש, שילמנו ויצאנו. בלובי ישב בעל הבית הצרפתי וקישקש עם החברים שלו. לאחר דין ודברים (מאד מנומס מבחינתנו בהתחשב במצב) באנ גלית עם הצרפתי, הוא הגדיל לעשות ואמר שהוא מאד ישמח שלא אנחנו ולא החברים שלנו יגיעו למסעדה שלו, אז כדי לכבד את משאלתו – תזכרו את השם 'פלסיו ' בצפת, יקר, אוכל ושירות מאכזבים מה צריך יותר? נ.ב. החברים שלכם הם החברים שלי, אז אל תתביישו להעביר את בקשת בעל המסעדה...

Riv88

New member
פלסיו- השמצות ללא סיבה!!

אנשים יקרים באם אתם מאמינים ותומכים בנו בבקשה עזרו לנו להעביר מסר זה הלאה... מכתב תגובה ממסעדת פלסיו: לקוחותינו היקרים, אנו מאמינים שכל לקוח אשר ביקר אצלנו יודע בוודאות שסוג היחס שלנו הוא בהחלט לא משפיל כמו שטוענים "מירב ובן זוגה" ואין אנו צריכים להגיב לנידון. כפי ששמתם לב זוג זה נחוש בדעתו להרוס את שמה של מסעדת פלסיו. אין אנו רוצים לדבר בגנאי של אחרים או לשבח ולקלס את שמינו, אך להשערתנו, מאחורי השמצות אלה עומד מתחרה של המסעדה באזור הקרוב. אנו מתנצלים בפני כל מי שנאלץ לשמוע דברים אלה ופונים ללקוחותינו להמשיך לבוא ולהנות מהחוויה של מסעדת פלסיו. אנו פונים גם לכל מי שטרם ביקר אצלינו לבוא להתרשם באם אנו מסוגלים להתנהג בצורה כה משפילה ובוטה כפי שתיארו מירב ובן זוגה. וכמובן אתם מוזמנים לחוות את החוויה בביקור במסעדה. נשמח לראותכם, לימור מנהלת המסעדה וצוות פלסיו.

למעלה