מסעדת פאפאגיו

מסעדת פאפאגיו

לפי השם אתם אתם רואים שאני חיפאית ובכן שמעתי רבות על מסעדת פאפאגיו אך לא יצא לי להיות שם. את יום האהבה אני מבלה עם בן זוגי בפאפאגיו למי שלא יודע זוהי מסעדה בשרית מדהימה פשוט אין לי מילים חבר שלי היה שם בארוע וחזר כולו מרוצה אז טוב........ זוהי רק המלצתי ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליה ואם הייתם בה? (אה ושכחתי לציין יש גן פאפאגיו בת"א)

Amoureuse

New member
דעתי האישית

תפסת מרובה לא תפסת. קרי - יש הרבה בשר אבל הוא לא היה טעים במיוחד. למעשה בעיקר אהבתי דווקא את הנקניקיות, שלא נחשבות משובחות בכל מקרה. למען ההגינות יש לאמר שאני לא קרניבורית גדולה.

אמממ תראי חסויה

אני תמיד נקרא כאן לדגל "להגן" על המסעדות בחיפה מפני משמיצים מבחוץ אבל וזה אבל גדול קשה להגן על פאפאגאיו - תראי זאת אחלה מסעדה ללכת עם חברים(רעבים במיוחד אחרי אימון קשה במכון כושר!) לדעתי הכמות מפצה על האיכות! לא שכלכך גרוע אבל אכלתי יותר טובים ויותר מושקעים - אני באופן אישי חובב אנטריקוט ואסאדו,בתור ארוחה רומנטית... לכו לסינית בסטלה מאריס, או איזה מסעדה על החוף (ולא חסר!) אבל פאפאגאיו ואהבה??? זה כמו בנות וגרעפסים, זה כמו שמנים ובגד ים ספידו, זה כמו תימני וגולש... לא הולך... אבל אחלה מסעדה לא תתאכזבי (אם תורידי את הציפיות מ100 ל87) בהצלחה ותהנו!

Amoureuse

New member
ליטי, כבר הוכתר אלוף הפורום ב..

רומנטיקה? אהבתי במיוחד את ההשוואות לפאפאגאיו ורומנטיקה

liti

New member
חכי חכי,

עוד לא ראינו כלום. אסי מכין לנו עוד הפתעות!

תותי-בת

New member
מה בדיוק לא הולך עם... בנות וגרעפסים? שמנים וספידו? תימני וגולש?

גידי42

New member
בנות וגרעפסים

בואו ננפץ פה כמה מיתוסים. קודם כל אני בטוח שהוא התכוון לבנות ונפיחות (או פוקים כמו שאתם קוראים לזה) .משום מה נוצר הרושם שבנות ופוקים זה נוגד אחד את השני. אז בואו נפתח את זה אחים שלי. מבחינה אנטומית מערכת פליטת הגזים של זכר ונקבה זהים. אמה מה הנשים השכילו לנצל את החוכמה הנשית מחד ואת הבהמיות שלנו הגברים מאידך על מנת ליצור מצב שנחשוב שאין סרט שבחורה תפליץ ועוד בפרהסיה. בול שיט. רק מה הם תמיד החשודות האחרונות ברשימה. תארו לכם סיטואציה חבורה של נשים וגברים יושבים בחדר. פתאום מתחיל להתפשט ריח לא נעים. כמובן שהראשון בתור להאשים זה הכלב (תמיד יהיה החכם שיקום יבעט בכלב ויגיד פוי לאקי איזה כלב מסריח.) אבל אם אין כלב כמובן שאנחנו הגברים הבאים בתור, אף אחד אפילו לא יעלה בדעתו שמישבנה הענוג של אחת הנוכחות היה יכל להפלט נפיחה. אז הגיע הזמן שתדעו פעם אחת ולתמיד, גם בנות עושות.... רק מה ברבות השנים הם פיתחו טכניקה מיוחדת לשחרר את זה בעדינות ולהביא מן מבט כזה, תמים ולגלגל עינים לשמיים כאילו זה לא יכל להיות. ולהאשים אותנו!!!!!

גידי42

New member
את יכולה להיות יותר ספציפית?

מה בדיוק עיצבן אותך? על איזה מהעובדות במאמרי המלומד את חולקת? ובטח שלא התכוונתי לעצבן נהפוך הוא! להחמיא לעדינותכם ולחוכמתכם הוא כל שביקשתי!

תותי-בת

New member
גידי, לא התכוונתי אליך.... התכוונתי ל"הכי מושלם שיש" - עם הודעתו: "אני תמיד נקרא כאן לדגל "להגן" על המסעדות בחיפה מפני משמיצים מבחוץ אבל וזה אבל גדול קשה להגן על פאפאגאיו - תראי זאת אחלה מסעדה ללכת עם חברים(רעבים במיוחד אחרי אימון קשה במכון כושר!) לדעתי הכמות מפצה על האיכות! לא שכלכך גרוע אבל אכלתי יותר טובים ויותר מושקעים - אני באופן אישי חובב אנטריקוט ואסאדו,בתור ארוחה רומנטית... לכו לסינית בסטלה מאריס, או איזה מסעדה על החוף (ולא חסר!) אבל פאפאגאיו ואהבה??? זה כמו בנות וגרעפסים, זה כמו שמנים ובגד ים ספידו, זה כמו תימני וגולש... לא הולך... אבל אחלה מסעדה לא תתאכזבי (אם תורידי את הציפיות מ100 ל87) בהצלחה ותהנו!" והדגשתי את החלק המעצבן בהודעתו, יום טוב,

גידי42

New member
סליחה מתנצל וגם מסכים איתך לחלוטין

את דעתי על פאפאגיו, על הקונצפט, ועל איכות הבשר הבעתי כאן האריכות

Amoureuse

New member
אולי זה לא פוליטקלי - קורקט

אבל זה היה משעשע. צריך לקחת בקלות... ואני מסכימה שפאפאגיו לא הולך עם רומנטיקה, ולא משנה כמו מה עם מה

פאפאגיו?!

פאפאגיו היא מסעדה נחמדה, אבל זאת שברחוב הארבעה בתל אביב שמה את שלנו החיפאים בכיס הקטן. הבעיה במסעדה הזאת זה האכול כפי יכולתך, אתה תלוי לגמרי במלצרים שיביאו לך את המנות הקטנות להפליא בכל פעם שהם מסתכלים לכיוונך (וזה לא קורה הרבה). אתה מוצא את עצמך ממתין הרבה יותר מאשר אוכל. אגב, הם גם נוהגים לתת את המנות הפחות טובות בהתחלה כדי שתתמלא ואת המנות היותר טובות משאירים לסוף..(אני נוהגת להגיד להם שידלגו על הקטע של הנקנקיות, כנפיים ואימפנדוס ויתחילו ישר עם האנטריקוט) ואגב, כדאי מאוד לאכול את הסלמון שלהם הוא פשוט מעולה וגם הסטייק הלבן. כדאי מאוד לשים לב מכיוון שהמחיר הוא קבוע מראש, הם גובים הון עתק על השתיה (במיוחד הקוקטלים שהם מציעים) והקינוחים בסוף. בקיצור, זאת מסעדה נחמדה לשבת בערב עם חברים ולהעביר בכיף את זמן ההמתנה לבשר... אבל בטח שלא לחג האהבה. לחג האהבה אני יכולה להמליץ לך על לימוזין ברמת ישי (הבשר פשוט מעולה, ללקק את האצבעות... וגם הלחם הביתי שלהם..אמממ יאמי) או שלו ביער בטבעון, שהאווירה הרומטית שם עולה על כל המסעדות האחרות בחיפה. יום אהבה שמח ובתאבון

יש במסעדה הזאת שיטה

מכיון שהסועד תלוי במה שמביאים לו ומתי, במסעדה יש שיטה איך למלא את הסועדים בבשר לא משהו ולגרום לו להיות מלא כשכבר מגיע משהו טוב. הם מתחילים עם שטויות זולות כמו נקניקיות ועוף ורק לקראת הסוף מגיעים הבשרים הטעימים שהם גם היקרים. כך הם מוציאים מהסועד כסף עבור כאילו ארוחה שיש בה כל מה שרוצים, אבל למעשה אתה כבר מלא כשמגיע הקטע המעניין. מי שכבר עלה על הפטנט יכול-אם עדין בא לו להכנס למסעדה הזאת- להמתין לבשרים הרצויים לו ולסרב למלצר בבשרים שבהתחלה.

גילימא

New member
לקחת בחשבון את ה"שיטה"

אצלינו, בעיקר אחי (בחור בגובה 1.97 מ' שמתאמן 6 ימים בשבוע בכדורסל) ואבי מאד נהנים בפאפאגיו. צריך רק לשמור על קצב נכון ולשמור מקום לדברים הטובים. ולא להתפתות ללחם. ואי אפשר לומר שאין במקום אווירה חגיגית ושמחה. גם הכינוחים לא רעים אם מצליחים להגיע עליהם.

למעלה