מסעדת עבדו הדייג

zd76

New member
מסעדת עבדו הדייג

שלום רב, חזרנו הרגע ממסעדת עבדו הדייג החדשה ( בכפר רות). אנחנו חייבים לציין כי הופתענו לטובה הן מעיצובה של המסעדה, מרמת השירות (כל הכבוד למלצרית שרון היעילה עד מאד) וכן - מהאוכל!! המנות היו גדולות מאד (!) וטעימות. המחירים הוגנים לחלוטין (69 ש"ח למנה עיקרית וזה כולל 10 סוגי סלטים). הערה אחת לנו - את האיקרה והדג מלוח רצוי להכין לבד על-מנת לצמצם את הטעם המיסחרי... האזור זקוק למסעדרות בסגנון הזה - שיהיה קרוב לבית!! כן ירבו מסעדות אלו - ובהצלחה לעבדו הדייג מיפו!!

mic1511

New member
מסעדה נחמדה ../images/Emo13.gif

העיצוב לא שלהם, זה העיצוב של מסעדת כתית (גורמה) לשעבר... ולדעתי לסוג מסעדה כמו זו העיצוב ממש לא מתאים ועוד יותר לדעתי הם גם יפסידו מזה. השולחנות גדולים להרבה סועדים, ולא תמיד באות משפחות ואם בא זוג יושב להם בשולחן של 8 אנשים תהיה לגם בעיה. לגבי הסלטים, מסכימה איתך לגבי הדג מלוח והאיקרה, לדעתי הם דיי מיותרים. והם צריכים גם קצת לגוון בסלטים. סה"כ המנות נחמדות, רק עצה אחת הם המליצו לנו לקחת דג חצי טיגון חצי תנור, ואני ממש לא מיעצת הטיגון די הרס את הדג, אני בהחלט מעדיפה אותו בתנור. ולדעתי הם צריכים להוסיף גם איזו פחממה למנה שלהם כמו תפוח אדמה אפוי / צ'יפס / אורז / ירקות מבושלים או משהוא בסגנון. אבל בסה"כ הלוואי שיצליחו וישארו ושיבואו עוד ועוד מסעדות נחמדות.

zd76

New member
מסעדת עבדו הדייג

אני מקווה שמישהו מבעלי המסעדה יקרא את ההערות שלנו. לגבי האיקרה והדג מלוח בשום אופן לא להוריד מהתפריט- הן מנות חובה במסעדות כאלה. רצוי שיבקרו בשצ'ופק או ברבוניה בתל אביב ויבינו באיזו רמה ניתן וצריך להגיש סלטים אלו. החומוס הוא מיותר ובמקומו רצוי לגוון עם סלט אחר. כמו כן פיתות- זה סוג הלחם שצריך להגיש אלא לחמניות טובות. לגבי פחמימה ניתן להזמין צ'יפס כתוספת, אבל רצוי להגיש סלט ירקות לצד הדג.כמו שעושים במסעדות שציינתי קודם. בגדול טוב שמגיעות מסעדות כאלה לעיר ואם כולנו נלך ונתרום לפרנסתן אז יגיעו עוד.

uricane

New member
צודקת

ההמלצה של החצי חצי של המקום לא הוכיחה את עצמה אך בסיכומו של דבר מדובר במקום נחמד עם אוכל טוב אני משוכנע שאחזור (כדאי להזמין מראש כי באמת אין הרבה שולחנות פנויים)

למעלה