מסעדת מקסים

uoli13

New member
מסעדת מקסים

מסעדת מקסים הקסומה ...שמתרווחת לה על שפת הים, כסלע , היה למשפחתי מנהג בחג אלשענין (יום התמרים)שבוע לפני חג הפסחה,היינו אחרי התפילה נוסעים למסעדת מקסים ,בבגדים החדשים ונרות וזרי פרחים היינו יפים כמו האביב,ודווקה למסעדה הזו שהיא כלכך התאימה לרוח החג,ולארוחת החג,מתישבים אוכלים ,מריחים הים ,ומקשיבים לרחש הגלים, והיום יום עצוב לחיפה, פיגוע.. הרוגים... שכל אשמתם רצו לאכול במסעדת מקסים......עצוב, ארץ אוכלת בניה....

moonlight B

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifהחלמה מהירה לכל הפצועים

ותנחומים למשפחות ההרוגים בפיגוע הנוראי שהיה היום בחיפה. מתפלל בלב שיפסק כבר מעגל הדמים ,השנאה והנקמה נמאס כבר. ודווקא במקום הזה למי שמכיר שמרמז כל כך הדו קייום.

glock X

New member
משתתף גם בצער../images/Emo16.gif

בן של חברה של אמא שלי נהרג אף הוא בפיגוע והיה קשה לשמוע את זה, משתתף בצער כל המשפחות שילדיהים יקיריהם וחבריהם נקטפו כפרחים כתוצאה ממעשה זוועתי של מחבלת, אני קורה לכל העם הערבי בישראל לקום יד אחת ולהתאחד עם בני דודינו כי דמנו אנו שווה יותר אם ישפך מדם של יהודי שנינו באותה סירה, חיי שני העמים בסכנה מתמדת הגיע הזמן להגיב

adala

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

nrmin

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

החלמה מהירה לפצועים ותנחןמים למשפחות ההרוגים

זוועה פשוט זוועה !!!!!

אין אין ... אי אפשר לתאר את הזוועה הזאת ... ממש מחריד ..... איך אנחנו יכולים לחשוב על דבר כזה ... פשוט אסוןןןןןןןןןן .... שיישרפו הג'יהאד האיסלאמי ... שיימחקו כל הרוצחים ... אני ערבי ... ויודע מה זה לאבד יקרים ... דיי כבר עם ההרג הזה דיי!!!!!!!!!

מנסי

New member
לא אגיד זאת תורת החיים

אלא זה המצב הקיים. זה העולם האכזר אשר נהפך בו האדם ליצור מוזר. אני משתתף בצער ומאחל החלמה מהירה לגוף האדם אשר נחבל על ידי האדם.

למעלה