מסעדת מטרופוליס

מסעדת מטרופוליס

ביהודה המכבי. איך היא? ואם אתם יודעים - איך האלכוהול (בעיקר יין) שם? אנחנו חושבים עליה לבוז'ולה..
 

mars4

New member
../images/Emo58.gif נוסטלגיה....

מטרופוליס שוכנת בפינה של ויצמן ויהודה מכבי. בדיוק על חורבותיה של אחת מהמסעדות המפורסמות של ת"א בשנות ה 70 ושמונים . "מפגש ויצמן" סטקיה כמו שצריך, עם דלפק ארוך ארוך (מה שהיום קרוי "בר") שולחנות בפנים ובימי הקיץ גם בחוץ. מקום שהפך חביב על אלה שפיארו בזמנו את "רשימת ה-11 " המפורסמת (הרבה לפני ocean 11 ). שם רקחו מזימות גומאדי, מנטש, בצלאל מזרחי (הלבן הלבן הזה ... למי שזוכר ) שם נראו כל יפיפיות העיר שבאו לשזף עורן ולמצוא איזה כריש לעיתות מצוקה. המשרד שבו עבדתי עוד בטרם הגיוס , שכן שם , ממש מעבר לפינה. וכל צהריים היתי אוסף גרוש לגרוש יושב על הדלפק ומזמין שוורמה בפיתה , צ'יפס , טחינה וחריף (ואם נשאר קצת "עודף" , גם גזוז לימונדה ) ומתבונן בקינאה במכוניות האמריקאיות הנוצצות (כמו בסרט אמריקאן גראפיטי ) שחנו ע"י.ובקוזינות המצודדות , ולא יודע מה רוצה יותר . את זה או את זו... והיום שוכנת שם מטרופוליס שעברה בירושה לאחד מהבנים. מקום יפה, לא אכלתי בו מעולם אבל שמעתי שהאוכל טעים, האלכוהול משובח והמקום מאד נעים. אני חושב שזו בחירה ראויה לחגיגיות הבוז'ולה.
 

denies

New member
אני לא יודעת לגבי אלכוהול,

אבל על האוכל אני ממש לא ממליצה. בארוחה לפני מספר חודשים נלקחו 2 עסקיות. האוכל היה בינוני עד רע. אבל, משום חיבה עמוקה לאיזור, אולי אלכוהול ונשנושים קטנים מלווים בטיול בפארק יכולים להוות יחד ערב נחמד
 
שם חוגגים מחר...

אבל רשמית הבוז'ולה זה הלילה. אני מאמין שנלך לחגוג גם שם, למרות שלא הבנתי בדיוק מה הם עושים שמיוחד.
 

Forum User

New member
משיקים יין חדש של גולן ועוד

לפי פרסום של מועדון Platinum On Line, בתוכנית: חשיפת בכורה של גולן גאמיי נובו 2006. טעימת יינות. 8% הנחה בעת רכישת יינות במקום. להקת "כחול" – שירים ומוסיקת רקע. רצ"ב הלינק של בית היין לאירוע.
 
למעלה