מסעדת מאזה

מסעדת מאזה ../images/Emo13.gif

דניאלה לקחה אותי לשם ו... אין לי מילים, חוויה אמיתית. אמנם מדובר במקום קטן מאוד, אבל התחושה של להסתכל בתפריט ולא לפסול מייד את רוב המנות הייתה כזאת... אין איך לתאר את זה. ממליצה בחום, אפילו הלחמניות של "לשובע" יוצאות טעימות להפליא אצלם.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל פעם מחדש אני נהנית שם, וגם חבר שלי כל פעם משבח את האוכל. השקשוקה הזאת..... אחחחח. והמרקים שלהם מדהימים, והטחינה... לא הייתה פעם אחת שהתאכזבתי, ובזמן האחרון זה בכלל החבר שיוזם ושואל אם בא לי ללכת למאזה
הדבר שאני הכי אוהבת - במקומות אחרים, אם תשאל על גלוטן, המלצר לרוב יעטה הבעה מבולבלת, וכל הערב יעבור בהתעסקות באוכל ומה מותר ומה אסור... ושם - ברגע שאני מבקשת לחמניה בלי גלוטן ומבינים "שאני בעניניים", מיד אני רואה שהמלצר עוטה מבט של אושר וסיפוק על הפנים, שהנה עוד אחת משלנו
כל פעם מחדש אני נהנית לראות את זה!

המלצר אמר משהו מוזר

שהוא נמנע מגלוטן אפילו שאין לו צליאק, וכשנשאל למה, הוא אמר שזה בגלל שגלוטן עושה לו בלאגן בבטן, אבל טען שאין לו צליאק כי התוצאות היו שליליות. כדאי שיבוא לקרוא בפורום ויבין שיש לו צליאק...

ליאורט1

New member
מרגישים בבית

אם הייתי הבעלים או סתם עם יותר סבלנות, הייתי ממנף את הרגשת הברנג'ה הזאת ומארגן מפגשים כאלה לחולי צליאק או משהו כזה. באגודה לסוכרת נעורים אנחנו נפגשים פעם בחודש לכל מיני דברים(באפריל יש טיול...), אנשים אוהבים לא להרגיש שונים ומוזרים.

למעלה