מסעדת בריאות כשרה יש כזה דבר?!
D d a p h n a New member 10/12/05 #2 בירושלים יש (או היתה) מסעדה בשם וילג' גרין שמתמחה באוכל צמחוני/טבעוני כשר שאמור להיות בדרך כלל גם מזון בריאות. אני לא יכולה להתחייב לגבי האיכות.
בירושלים יש (או היתה) מסעדה בשם וילג' גרין שמתמחה באוכל צמחוני/טבעוני כשר שאמור להיות בדרך כלל גם מזון בריאות. אני לא יכולה להתחייב לגבי האיכות.
M MadEquation New member 10/12/05 #3 יש את המסעדה באשתורי הפרחי ליד הגלידרייה, היא כשרה למיטב ידיעתי, אנסה לגייס כתובת מדויקת.
M MadEquation New member 11/12/05 #8 כשהייתי בוניליה ביום שבת זה היה סגור ואמרו לי שזה כשר. לא יודע .
נ ננה f New member 10/12/05 #6 סגור ממזמן לדעתי. המסעדה של הכושים מדימונה בבן יהודה? מושב ירקונה משק ברזילי? בית הקפה בברזילי 1 פינת מקווה ישראל?...LOVEAT נדמה לי שיש להם מנות בריאות.
סגור ממזמן לדעתי. המסעדה של הכושים מדימונה בבן יהודה? מושב ירקונה משק ברזילי? בית הקפה בברזילי 1 פינת מקווה ישראל?...LOVEAT נדמה לי שיש להם מנות בריאות.
א איריסג New member 11/12/05 #9 תאנים ככה נדמה לי קראו למסעדה בבית הקונפדרציות בירושלים. היה מאד טעים והמקום מאד יפה (מאחורי מלון המלך דוד)
תאנים ככה נדמה לי קראו למסעדה בבית הקונפדרציות בירושלים. היה מאד טעים והמקום מאד יפה (מאחורי מלון המלך דוד)