מסעדת ביבלוס

מסעדת ביבלוס

הי
שמי חדש כאן, אבל אני קוראת פסיבית כבר מספר חודשים. קראתי כאן בפורום את ההמלצה לגבי מסעדת ביבלוס. מסתבר שביום ששי הם דורשים מינימום הזמנה של 100 ש"ח (!!!!). לטעמי זה די מוגזם. מה דעתכם?

lydiamai

New member
תראי זה באמת נראה הרבה, אבל

יש רקדניות וזה ממש מדליק, והאוכל שם מאוד טוב, וזה כולל גם את תפריט היינות, וחוץ מזה - במסעדה אחרת ביום שישי - לא יוצאים עם פחות. אני הייתי שם לפני שבועיים ולא התאכזבתי בכלל. נהפוך הוא נהניתי מאוד.

tlingit

New member
ברוכה הבאה שושנת קהיר ../images/Emo24.gif

יופי שהחלטת להצטרף לשורות הכותבים
אני מזמינה אותך להציג את עצמך, לספר לנו קצת מה את אוהבת בריקודי בטן, מה מחבר אותך לריקוד וכו'

באלאדיה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ואיזה שם מדליק בחרת לעצמך.. חבל שלא חשבתי עליו קודם
ותודה על האינפורמציה

תודה../images/Emo24.gif

תודה לשתיכן על קבלת הפנים
החיבור שלי התחיל כמו אצל הרבה בנות, מצפייה בסרטים המצריים ביום ששי. העלילה לא תמיד עיניינה אותי (הייתי ילדה קטנה ובדרך כלל נושא הסרט לא דיבר אלי), אבל צפיתי רק כי ידעתי שמתישהו בסרט גם יהיה קטע ריקוד. הייתי מוקסמת מהריקוד!!! כשבגרתי ואט אט התחילו "לצוץ" מורות, התחלתי גם ללמוד את הריקוד. למדתי 3 שנים ונהניתי מכל רגע. כרגע אני בהפסקה מסיבות רבות, ומדי פעם מפזזת לי בבית. בריקוד אני אוהבת הכל, אבל הדבר העיקרי הוא שעד שהתחלתי ללמוד התביישתי בגוף שלי, והייתי נמנעת מלחשוף אותו ברבים. הייתי מגיעה לשיעור עם בגדים מכסים. אט אט התחלתי לחשוף את הבטן והרגליים וכו' ולמדתי לאהוב את הגוף שלי. אפילו הופעתי פעם אחת במסיבה המונית עם בטן חשופה, והרגשתי מאד מאד נח. אני מקווה שהרבה בנות הצליחו להפתח בעקבות הריקוד. אני מאחלת לכוווווולם שבוע מקסים, ולמרות שעבר ולנטיין, שיהיה מלא באהבה

שושנה יקרה ../images/Emo20.gif

כיף לשמוע את הסיפור שלך, שלמדת לאהוב את עצמך כמו שאת. ריקודי בטן מוציאים את היופי שבכל אישה, ולדעתי כל הריקוד הזה הוא שירת הלל לגוף הנשי העגלגל...
אני הצלחתי להיפתח המון בעיקבות הריקוד, אבל לצערי עדיין לא לגמרי... אבל את החלק הקשה כבר עברתי

למעלה