מסעדות

להגיד "צפרא טבא" בחדווה צרודה,

לתוך השפופרת, כשהטלפון מעיר אותך בבוקר. למצוא שירים תואמים לכל מצב, ולהתחיל לשיר אותם. עולץ.

Idan91

New member
אני ממליצה על

חדר-האוכל בקיבוץ. מקום גדול, מרווח, המנות מגוונות, לא צריך לדמיין איך זה ייראה רק על-פי התפריט - אפשר פשוט לראות, והמחירים לא קיימים.

אטיוד5

Active member
נזכרתי ...

בסביבות צפת - "הבית בקצה הנוף". כאמור, גסטרונומיה, גסטרולוגיה, וגורמה לא השטח שלי. אבל מבחינת האוירה של המקום ויפי הנוף - אין לו מתחרים רבים. מחירים - מה אכפת לך בכלל אם אתה יוצא משם עם אורגזמה במערכת העיכול?

ס ק א ל י

New member
בקשר לבית בקצה הנוף

היתי שם לפני כחודש, מקום מקסים. האמת שרק שתיתי תה, אבל האווירה... משו.

ler

New member
המלצות נוספות

טוב, בשר זה לא ממש התחום שלי, גם לא מתמצאת בכשרות. מה שאומר שכנראה המלצותי לא כשרות...אך בהחלט צפוניות ומומלצות.
(גאות יחידה...)מסכימה עם עידן על חדר האוכל בקיבוץ (בזה שלי) - אוירה ופולקלור מובטחים, בצד התפריט המשובח והמחיר...שווה לכל נפש (איש לא ידע)
"אסתושה" - מסעדה ביתית במושב לימן (ליד חוף בצת, קרוב לנהריה). תאוה לחיך, אוירה מיוחדת מחיר...סביר.
"הקדרה של נגה"- בכניסה לבית שערים (זה הכי דרומי שאני מגיעה הפעם). המבנה, הסביבה, האוירה, השירות והאוכל...משו-משו. בצד אוכל "עממי" כמו ברבוניה על בצק עלים,קדרה של צלעות אווז על ירקות שורש יש גם גורמה: כבד אווז על מצע רביולי, דניס ברוטב חלב קוקוס, שלו ממולא בחזה אווז ברוטב תפוחים, שניצל יען ליד ניוקי תפוחי אדמה או קרפ סרטנים ופטריות. לא, אני לא מקבלת אחוזים...אבל באמת מומלץ.
"אצל דליה" - מושב אמירים - לצמחונים (מה שנקרא: לאוהבי הז'אנר). בתאבון!

גנגי

New member
המקום הכי שווה בארץ לדעתי

הוא "המטבח של רמה" בנטף. אבל הוא פתוח רק בין החודשים אפריל ואוקטובר, ורק מחמישי בלילה ועד שבת בלילה. אוכל מופלא, מקום מדהים (בחוץ, עם הנוף הכי יפה בארץ), שרות מצוין, פשוט מושלם. מחירים גבוהים. לא כשר. שווה ביותר.

וואו... מסעדות...

בהתחלה לא חשבתי להגיב להודעה הזו כי מה אני מבין באוכל ומה לי ולכפר תבור ובכלל ומאיפה ולמה דווקא. אבל כולם הגיבו אז מה אני אצא פה מקופח כמו איזה פרענק. להלן כל המקומות שיש בהם אוכל וסיקרתי אותם לאחרונה (מה חשבתם אני הולך למסעדות מרצוני החופשי?) בורגתא - כמובן שאין לי מושג איך קוראים למסעדה אבל היא על הכביש הראשי של בורגתא, מושב בטוסיק של טול כארם. אחלה מקום. כנראה שגם האוכל. קפריזה - בית קפה מסעדה במושב חרב לאת (על הכביש הישן, ימינה בצומת הרא"ה למגיעים מדרום ובדיוק ההפך למגיעים מההפך) אוכל מעולה (אני מכיר את השפית), אווירה קסומה, תגידו שאתם חברים שלי. הראה בקפה - בית קפה מדליק בדיוק מול חרב לאת, בכפר הרא"ה. כשר לחלוטין (מושב של כיפות), מקום חביב בהחלט. אג'נדה - חדש דנדש על הכביש לקיסריה - מעוצב יפה ואוכל נחמד. גרניטה - מסעדה איטלקית על כביש 4 ליד חדרה. כווווולם ממש מתלהבים מהמקום. אני דווקא אכלתי ולא נהניתי. תשפטו לבד. קוקדה - מסעדה ברזילאית (מממ... שלי?) באזוה"ת החדש של נתניה. מקום חביב בהחלט אבל לפני שבועיים עשיתי איתם ברוגז אז אני לא מתכוון לפרגן. בימי ראשון יש במקום ערבי סטנד אפ ובשלישי ערבי קריוקי. פומודורו - עוד אחת באזה"ת החדש של נתניה שבכלל מתמלא לאחרונה. שם עושה יוני רועה ערבי שירה בציבור. אז מה? השבוע אכלתי בגו'יה של הרצליה אחלה אוכל. גם אחלה קינוח. לא שזה אומר משהו על המקום כי בשאר המקומות שכתבתי עליהם יצא לי לבקר במטבח, לתשאל את השפים וגם סועדים. הפעם זה מבוסס על חוות דעת אישית ולא מעמיקה כלל. לחובבי הטיפה המרה יש את בית היין של קיבוץ מעברות. פשוט חובה. חד משמעית. תודה. שלום. לחובבי סתם בתי קפה האזור שלי מספק את "גרין קפה" ו-"אוטוטו", הראשון על כביש החוף בין חדרה לנתניה השני על כביש 4 צמוד לגרניטה. בשנייה שאני אלחץ "שלח" אני אזכר בעוד אחת מעולה ששכחתי אז תרימו טלפון להתעדכן. ואגב, לפני איזה שנתיים הגעתי למסעדה איטלקית מדהימה בהרצליה פיתוח שאני לא זוכר את שמה (משהו עם פיצה אני חושש...) והיה שם פשוט מ-ע-ו-ל-ה ומאז אני מחפש את המקום. עזרה?

קוקי, אנחנו נצטרך פעם לעשות משהו

בעניין הפרעות האכילה שלך. לדעתי מקום טוב להתחיל ממנו הוא קוקדה. תשלים איתם מהר, פתח יומן ויאללה!

עיניים

New member
../images/Emo141.gif נזכרתי קצת מאוחר,,,,

ואם כבר הלכת לאכול - שמור את זה לפעם הבאה. כאן תוכל גם לראות ואפילו במקומות מסויימים - לטעום בעיניים. Bon apetit

למעלה