מסעדות ניו יורק

adidushim

New member
מסעדות ניו יורק

תנו לי את ההמלצות הדה בסט שלכם למסעדות הכי אהובות עליכם בניו יורק.. וכמובן לא את התיירותיות שבינהן.. תודה רבה, עדי

Yo-man

New member
פיטר לוגר סטייק האוס

בתור מי שעבד 3 שנים בווייט הול סטייק האוס בהרצליה וטעם את הבשר המשובח ביותר שהיה בארץ (בתקופה שהוא הגיע מנברסקה) - הגעתי למסעדה של פיטר לוגר והשומן של הבשר לבדו היה טעים יותר מכל סטייק שאכלתי עד אותו יום. יש שני סניפים, אחד בתוך מנהטן והמקורי מעברו השני של גשר וויליאמסבורג. בצהריים כדאי להזמין מקום, וכמעט תמיד יש, לערב צריך להזמין 3 שבועות מראש, וגם אז לא תמיד יש. בצהריים יש דיל יותר זול, ואני מציע לזוג ללכת על הסטייק ב-60$. מדובר בפורטרהאוס (T-BONE שהפילה בו לא פצפון) גדול ואגדי.

lady_anne

New member
לא בוחרת אותן לפי כמה הן מתויירות

אבל ב"שלוף" הנה כמה מהחביבות עלי: 1. בלת'זאר ב-80 ספרינג סטריט (בדאונטאון), פתוחה לאורך כל היום (אם אני זוכרת נכון), וכדאי להגיע בשעות העמוסות פחות (אחה"צ/ערב מוקדם) כדי ליהנות מתפריט זול יותר אך משובח להפליא. צמוד למסעדה יש פטיסרי גאוני, ותמיד אפשר לחתום את הארוחה בקרואסון חמאה ולהרגיש כמו אחרי כיבוש האוורסט. 2. איינג'לס - מסעדה איטלקית מתוקה ולא פלצנית עם מנות ענקיות מתומחרות בהיגיון. את הארוחה המענגת אפשר לחתום בנסיעה ברכבל לרוזוולט איילנד. 3. "כץ" (לא זוכרת איפה) ו"קרנגי דלי" (לא רחוק מהקרנגי הול) - "דליקטסן" יהודי כמיטב המסורת. ב"כץ" אוכלים כריך פסטרמי חם עם חרדל בתוך כריך מפלצתי ובקרנגי כריך עם הר של קורנביף בין שתי פרוסות לחם דקיקות. מעלף. אם אני אזכר בעוד משהו אוסיף אח"כ. בילוי נעים ובתיאבון,

למעלה